2 Days Off brengt Fries technotalent samen

Gloppe twee nachten in het teken van techno en minimal

Redactie 3VOOR12/Friesland ,

Aankomend weekend is Leeuwarden de plaats waar liefhebbers van kwalitatieve elektronische muziek samenkomen. 2 Days Off brengt je het beste wat de provincie te bieden heeft op het gebied van techno, minimal en andere verwante genres. Zo zullen onder andere Conforce en Delta Funktionen plaats nemen achter de draaitafels.

Gloppe twee nachten in het teken van techno en minimal

Aankomend weekend is Leeuwarden de plaats waar liefhebbers van kwalitatieve elektronische muziek samenkomen. 2 Days Off brengt je het beste wat de provincie te bieden heeft op het gebied van techno, minimal en andere verwante genres. Zo zullen onder andere Conforce, Damian Keane en Delta Funktionen plaats nemen achter de draaitafels.

2 Days Off: Northern Ground wordt gepresenteerd door Creative Motions, een organisatie die al sinds 2005 bezig is als platform voor de techno producers in Noord Nederland. Met 2 Days Off laten ze zien dat juist in Friesland een vrije en creatieve wind waait als het gaat om vernieuwing van techno muziek.

De vrijdagnacht zal in het teken staan van A Night Minimal. Voorafgaand is er vrijdag een Northern Ground Pre Party in Repelsteeltje. Zaterdagnacht komen tijdens Northern Ground een paar local heroes langs die inmiddels een aardige naam hebben opgebouwd. Op deze avond zijn onder andere Damian Keane, Delta Funktionen en Conforce te horen. Producers die allen Leeuwarden als uitvalsbasis hebben en zich niet laten beïnvloeden door de rest van Nederland. Dit resulteert in een fijne mengeling van techno met elementen uit de Berlijnse scene en de klassieke Detroit techno. Een mengeling die we misschien wel ‘Leeuwarden Techno' kunnen noemen. Als liefhebber van vernieuwende techno en minimal mag je 2 Days Off dus zeker niet missen.

Wat: Creative Motions presents 2 Days Off: Northern Ground
Wanneer: 3 en 4 september, 23:00u tot 05.00u
Waar: Gloppe, Leeuwarden
Entree: beide dagen gratis entree
Wie: Conforce, Delta Funktionen, Damian Keane, Détaché e.a.