Friese Flitsen week 39 Friese Flitsen week 39

Kort popnieuws uit de provincie

Friese Flitsen week 39

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Audio Adam, Daily Bread, Buspop, SPREAD en Meth-E-Medics

Kort popnieuws uit de provincie

Audio Adam

De leden van Audio Adam zijn naarstig op zoek naar een nieuwe bassist, want Maurice stopt ermee. Via de site van Audio Adam kun je je aanmelden voor een auditie: "Gevoel is belangrijker dan talent." Meer info vind je op de site van de band

Daily Bread

Ja, het is officieel: het trio van Daily Bread is bevestigd voor een optreden in New York. 23 oktober spelen ze in Arlene's Grovery op de CMJ Convention. Ook zijn er shows bevestigd in Spanje: 19 november staat de band in Bilbao en 20 november in Barcelona.

Buspop

Buspop verhuist naar Popdium Asteriks. Na vijf jaar Buspop in de Twee Gemeenten in Jirnsum en één jaar Romein heeft de organiatie van dit festival besloten te verkassen naar Podium Asteriks. 17 december is de voorlopige datum. Vrijhouden dus, want Buspop is altijd gezellig.

SPREAD

Het vierde nummer van het gratis popmagazine SPREAD is afgelopen weekend verschenen. Op diverse plaatsen in de provincie is het tijdschrift te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de platenzaken, schouwburgen en poppodia. Zoekt en gij zult vinden.

Meth-E-Medics

Het je het optreden van Meth-E-Medics gemist op Freeze? Jammer, maar gelukkig speelden Grootmeester Jan en consorten de volgende dag bij 3FM en vonden we daar beelden van op youtube. 


advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland