Friese Flitsen week 27 Friese Flitsen week 27

Kort popnieuws uit de provincie

Friese Flitsen week 27

Kort popnieuws uit de provincie

Via Twitter, Hyves en onze mailbox krijgen we de nodige informatie binnen. In de Friese Flitsen zet de redactie van 3VOOR12 Friesland de heetste nieuwtjes even voor jullie op een rij. In deze Friese Flitsen lees je onder meer nieuws over Into The Great Wide Open, Lowlands, Barry Nice & The Nice Guys en het New York Ska-Jazz Ensemble.

Kort popnieuws uit de provincie

INTO THE GREAT WIDE OPEN

Begin deze week publiceerde Into The Great Wide Open weer een paar mooie namen die de toch al niet misselijke line-up verder aanvullen. Zet je schrap voor onder meer The Whitest Boy Alive, Gonjasufi (feat. Psychopop), Balthazar en The Sore Losers. Eerder werd al bekend dat onder andere Caribou, Modest Mouse, Tim Knol, Moss, Oi Va Voi en The Tallest Man On Earth naar Vlieland komen. Helaas is het festival al lang en breed uitverkocht, maar via de site van Into The Great Wide Open is er een Vraag & Aanbod ingesteld om tegen een eerlijke prijs een kaartje over te kopen.

FRIESE ACTS OP LOWLANDS

Delsin Records maakte deze week via Twitter bekend dat de Leeuwarder technoheld Delta Funktionen zijn opwachting mag maken op Lowlands 2010. Aan hem de eer om de tent warm te draaien voor Plastikman. Delta Funktionen is niet de enige Friese act op Lowlands 2010. Zo werd deze week ook Daily Bread toegevoegd aan de line-up.

BARRY NICE & THE NICE GUYS

Het mag dan wel zomer zijn maar de Friese talenten zitten niet stil. Zo lieten de jongens van Barry Nice & The Nice Guys ons weten dat ze momenteel in de studio zitten om hun debuutplaat op te nemen. Ze verwachten de plaat in januari 2011 uit te kunnen brengen. Kun je niet wachten en wil je de mannen live zien spelen? Neem dan even een kijkje in hun drukke zomeragenda.

JAZZ & SKA IN DE HANIAHOF

Mocht je voor aankomend weekend nog geen plannen hebben, neem dan zondagmiddag eens een kijkje in de tuin van de Haniahof. Vanaf 16.00 uur organiseert Podium Asteriks daar een middagprogramma met het New York Ska-Jazz Ensemble. Deze speelde eerder met hun mix van jazz, ska, reggae en rocksteady al eens op North Sea Jazz. In het voorprogramma de Friese act Ska3, die een geheel eigen draai geeft aan de nummers van kinderpopgroep K3. Ook aan de voetbalfans is gedacht, want na de optredens is er de mogelijkheid om in de tuin op groot scherm de WK-finale te kijken op deze bijzonder sfeervolle locatie. Bij zijn? Reserveer dan een plekje via podiumasteriks@gmail.com.
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland