Wij zoeken collega's! Wij zoeken collega's!

Woonachtig in de regio Drachten? Of zit er een eindredacteur in jou verscholen?

, Hoofdredactie

Wij zoeken collega's!

Woonachtig in de regio Drachten? Of zit er een eindredacteur in jou verscholen?

Hoofdredactie ,

Op alternatief muziekgebied in Friesland valt er een hele hoop te beleven. 3VOOR12 Friesland probeert alle ontwikkelingen op ons grondgebied zo goed mogelijk in beeld te brengen. We hebben momenteel ruimte voor mensen die regelmatig in Drachten vertoefen. Ook hebben we een plaatsje in de eindredactie. Laat van je horen en red met ons de goede muziek!

Woonachtig in de regio Drachten? Of zit er een eindredacteur in jou verscholen?

Op alternatief muziekgebied in Friesland valt er een hele hoop te beleven. 3VOOR12 Friesland probeert alle ontwikkelingen op ons grondgebied zo goed mogelijk in beeld te brengen. We hebben momenteel ruimte voor mensen die regelmatig in Drachten vertoefen en voor op het gebied van eindredactie. Ben jij degene waarnaar we op zoek zijn? Laat van je horen en red met ons de goede muziek!

Schrijver in de regio Drachten
Besteed jij je tijd regelmatig aan de activiteiten die Drachten jou te bieden heeft? Beschik jij over een scherpe pen en zoek je een podium om die pen te gebruiken en aan te scherpen? Stuur dan een overtuigende motivatie naar 3voor12friesland@gmail.com.

Eindredacteur
Voordat een stuk op onze website verschijnt, gaat het eerst door de eindredactie. In de eindredactie zorgen gezonde taalpuristen ervoor dat het artikel er naar behoren uitziet en het vrij is van taal-, spel- en stijlfouten. Beschik jij over een rode pen en vind je het fijn om mensen zo nu en dan iets te leren, dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn. Stuur een krachtige motivatie naar 3voor12friesland@gmail.com

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland