Slim Jim Phantom en Highway 54 Slim Jim Phantom en Highway 54

Rockabilly swingen in Iduna

, Foto's: Rob IJpma

Slim Jim Phantom en Highway 54

Rockabilly swingen in Iduna

Foto's: Rob IJpma ,

Het seizoen is weer begonnen, concerten vullen de agenda weer. Zaterdag 5 september togen we naar Iduna voor een avondje rockabilly swingen. Slim Jim Phantom, de drummer van de Stray Cats, kwam met zijn band naar Drachten. Highway 54 mocht de zaal opwarmen.

Rockabilly swingen in Iduna

Het seizoen is weer begonnen, concerten vullen de agenda weer. Zaterdag 5 september togen we naar Iduna voor een avondje rockabilly swingen. Slim Jim Phantom, de drummer van de Stray Cats, kwam met zijn trio naar Drachten. Highway 54 mocht de zaal opwarmen.

In de zaal de zaal vol mooi uitgedoste fans zorgde Highway54 voor een lekker begin. Daarna was het de beurt aan Slim Jim Phantom en band om de avond af te maken. Helaas was het vooral de band die zorgde dat het een energieke avond werd, Slim Jim Phantom had er ogenschijnlijk niet zoveel zin in.

Toch kwamen alle Straycats hoogte punten met een razend tempo voorbij en waren de fans tevreden. Slim Jim Phantom wilde nog wel even kwijt dat hij speciaal voor twee dansende meisjes vooraan nog een toegift speelde. En zo kwam een swingend optreden tot zijn einde. Blij dat we er getuige van konden zijn.

Wat: Slim Jim Phantom en Highway 54
Waar: Iduna, Drachten
Wanneer: zaterdag 5 september 2009

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland