Stereo rockt een eind weg in Romein

De vloer van het poppodium krijgt wat te verduren

Tekst: Ilse Lindenhovius ,

Stereo en Audio Adam samen zijn zeker voor herhaling vatbaar...

De vloer van het poppodium krijgt wat te verduren

Stereo en Audio Adam samen zijn zeker voor herhaling vatbaar...


Bij binnenkomst in Romein staat een kleine rij mensen al ongeduldig te wachten totdat de deuren van de zaal opengaan. Audio Adam staat klaar om te beginnen. De jonge band, pas spelend sinds januari 2009 heeft een kleine schare fans mee gebracht en dat is te merken. Terwijl de rest van het publiek wat angstvallig op de banken zit, deinen zij vrolijk met het optreden mee.

Hoewel het publiek weinig reactie geeft na een “wie komen er voor Stereo?!” van zanger Tjerk Koekkoek, is daar niets meer van te merken als Astrid en haar bandleden eindelijk het podium op komen. Het publiek komt los en brengt een luid applaus en gejoel met zich mee.

Stereo brengt een geweldige sfeer mee, die deze winnende band van Rock Nation ongetwijfeld heeft meegekregen van dit programma. Astrid zingt, springt en danst en ook bassist Noah Smit laat een flink staaltje rock zien. Hij vliegt heen en weer over het podium met zijn basgitaar hoog in de lucht. De mededeling dat de vloer voor het podium wel twee centimeter lager mag komen te liggen, wordt goed opgepikt en ook het publiek begint te zingen, te springen en te dansen.

Een leuke band voor een leuk publiek. De interactie tussen beide partijen is sterk. Voor herhaling vatbaar? Ja!

Wie: Stereo en Audio Adam
Waar: Poppodium Romein
Opkomst: driekwart vol