Blindsight zweet zich stuk Blindsight zweet zich stuk

Geen censuur op Waldrock

, Tekst: Werner Cazemier: Foto's: Rob IJpma en Minze Dijkstra.

Blindsight zweet zich stuk

Geen censuur op Waldrock

Tekst: Werner Cazemier: Foto's: Rob IJpma en Minze Dijkstra. ,

Geen Chinezen op Waldrock en dat zorgt ervoor dat Blindsight gewoon hun ding kan doen in Burgum. De zon staat hoog, maar de stemmen zijn laag. Een leuke ontmoeting met een band die aan de andere kant van de wereld niet welkom is.

Geen censuur op Waldrock

De nieuwe metalbelofte voor Nederland is Blindsight. Met hun combinatie van thrash metal en melodic metal hebben ze door verschillende Europese landen getourd. Nu zijn ze bezig met de opnames van hun nieuwe album. Nadat ze in november al mochten openen voor Slayer en Mastodon staan ze nu op de zomerweg in Burgum.

De beruchte band uit Limburg is al deels verboden in China. Maar op Wâldrock schreeuwen ze onze oren stuk. Het nummer Anti-Human schalt over het veld terwijl het terrein langzaam volstroomt. Er is nog niet veel aandacht voor deze band. Wat jammer is omdat ze hun stinkende best doen om het publiek enthousiast te krijgen. En dat is nest nog wel zwaar in dit mooie weer. Het publiek lijkt na Disintegrate en Pilgrimz eventjes toe aan een pauze. Jammer, want de mannen van Blindsight zweten zich stuk.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland