Bijzondere samenwerking Wâldrock en 3VOOR12 Friesland. Bijzondere samenwerking Wâldrock en 3VOOR12 Friesland.

En we geven 2 x 2 kaarten weg!

, Paul van Berlo

Bijzondere samenwerking Wâldrock en 3VOOR12 Friesland.

En we geven 2 x 2 kaarten weg!

Paul van Berlo ,

Nog een paar nachtjes slapen en dan kunnen we weer naar de weilanden in Burgum voor de 22e editie van Wâldrock. Voor iedereen die er om wat voor reden ook niet bij kan zijn, is 3VOOR12 Friesland een bijzondere samenwerking aangegaan met het festival.

En we geven 2 x 2 kaarten weg!

Op het festivalterrein heeft 3VOOR12 Friesland een werkruimte ter beschikking waar onze fotografen en redacteuren direct na afloop van ieder concert hun bevindingen online kunnen zetten. We proberen om binnen een uur na afloop van elke band de recensie op de site te hebben. Zo kun je er toch een beetje bij zijn.

Inmiddels zijn er zo’n 4.500 kaarten verkocht, en worden er zo’n 7.500 mensen verwacht in Burgum. Dit jaar bestaat Wâldrock uit twee festivaldagen, want al op vrijdag staat er een stevige line-up op het tentpodium met Napalm Death, Dragon Force, Existence Denied en Legion of teh Damned. Was je toch al van plan op de camping te gaan staan, ga dan zeker een kijkje nemen, want in de prijs voor de camping zit toegang op vrijdag inbegrepen.

Zaterdag is natuurlijk de grote dag op Wâldrock. Het lijkt droog te blijven en met een zonnetje er bij wordt het fijn festivalweer. En met namen als Voivod, Epica, Papa Roach, Carcass, Motorhead en Heaven and Hell op het programma is er meer dan genoeg om de vingers bij af te likken.

3VOOR12 Friesland geeft 2 x 2 kaarten weg. Inclusief alles, dus voor vrijdag en zaterdag en met camping! Wil je die winnen, geef dan het antwoord op de volgende vraag: Headliner Heaven and Hell is onlosmakelijk verbonden met een legendarische band. Welke band is dat?

Stuur je antwoord voor donderdagavond 23.57 uur naar 3voor12friesland@gmail.com. Winnaars krijgen bericht via de mail.

Tot Wâldrock!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland