Aanstaande vrijdag nieuwjaarsborrel 3VOOR12 Friesland Aanstaande vrijdag nieuwjaarsborrel 3VOOR12 Friesland

Daily Bread en The-Dial-a-Poets live on stage

, Paul van Berlo

Aanstaande vrijdag nieuwjaarsborrel 3VOOR12 Friesland

Daily Bread en The-Dial-a-Poets live on stage

Paul van Berlo ,

Na een heel goed 2008 waarin 3VOOR12 Friesland de Friese Popprijs heeft gewonnen en er een mooi feest ter ere van 10 jaar 3VOOR12 werd gevierd beginnen we 2009 ook maar meteen goed met een Nieuwjaarsborrel. Op het podium staan Daily Bread en nieuwkomer The-Dial-a-Poets. Bovendien nemen we afscheid van Sjoerd Bootsma.

Daily Bread en The-Dial-a-Poets live on stage

2008 was een goed jaar voor 3VOOR12 Friesland. Een groot team vrijwilligers levert enthousiast hun bijdrage aan de site en dat resulteert erin dat we veel en kwalitatief goede stukjes online hebben staan. Deze artikelen halen dan ook regelmatig de landelijke 3VOOR12 pagina’s en de landelijke nieuwsbrief.

Ook hebben we meerdere leuke 3VOOR12 clubavonden georganiseerd, stonden we met een podium op Zappop en hadden we een mooi feest met live-uitzending bij 10 jaar 3VOOR12. Het hoogtepunt volgde in december toen we, voor ons gevoel terecht,  de Friese Popprijs op het Fries popgala wonnen. Van deze prijs (1500 euro) gaan we zeker nog iets leuks doen. Ook in vergelijking met de in totaal 16 lokaalsites van 3VOOR12 scoren we goed. Qua bezoekersaantallen stonden we op een 7e plaats en dat is gezien ons relatief ‘kleine’  verzorgingsgebied een hele prestatie! In 2009 mikken we op een top-3 notering!

In 2009 willen we de weg naar boven natuurlijk blijven vervolgen, met goede artikelen  en leuke clubavonden. Ook staat er een magazine op stapel. Maar eerst nemen we afscheid van hoofdredacteur Sjoerd Bootsma. Het hoe, wat en waarom kun je allemaal lezen op onze site in het onlangs gepubliceerde interview met hem. Tevens heten we de nieuwe hoofdredacteur Cilla Geurtsen welkom.

Dit doen we tijdens de Nieuwjaarsborrel die we vrijdag 9 januari vanaf 21.00 uur houden in muziekcafé Scooters in Leeuwarden. Een borrel voor alle medewerkers en lezers van 3VOOR12. En natuurlijk hoort daar muziek bij. Op het podium de sexy garage-dance van Daily Bread, een band die ook al zo’n geweldig jaar achter de rug heeft en volgende week zelfs op Eurosonic en Noorderslag gaat spelen. Maar 3VOOR12 is er ook voor nieuw talent. Zo zullen The-Dial-a-Poets hun allereerste optreden doen op dit nieuwjaarsfeestje.

Kom dus vrijdag allemaal naar Scooters om samen met ons op het nieuwe jaar te proosten!

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland