3VOOR12 Friesland Alert: Mist in het noorden! 3VOOR12 Friesland Alert: Mist in het noorden!

Clubavond in Cafe Silbermann

, Leila Kuiper en Michiel de Koning

3VOOR12 Friesland Alert: Mist in het noorden!

Clubavond in Cafe Silbermann

Leila Kuiper en Michiel de Koning ,

Misschien ken je de frontman van Mist al langer. Hij is onder andere de bedenker van het populaire concept ´Live in the Living´, dat bands en acts in de huiskamer van de gewone mens programmeert. We hebben het over Rick Treffers die met zijn band Mist op donderdag 19 februari komt spelen in Café Silbermann te Leeuwarden. Deze gratis 3VOOR12 clubavond zal dus een intiem karakter zal hebben. Singer-songwriter Tommy Ebben verzorgt de support.

Clubavond in Cafe Silbermann

3VOOR12 Friesland probeert altijd zo divers mogelijk te programmeren en daarom is er deze keer gekozen voor een avond waarbij de singer-songwriters aan bod komen. Café Silbermann is daarvoor een geschikte locatie. De avond begint om 21:30 met een optreden van Tommy Ebben. De zeer getalenteerde songwriter uit Groningen studeert aan de Academie voor Popcultuur en schrijft pure liedjes die je doen denken aan de songwriters van weleer: Bob Dylan, The Beatles en Neil Young.

De hoofdact van de avond is de Amsterdamse band Mist, een band die, zoals de naam je misschien al doet vermoeden, sferische en dromerige liedjes maakt. Maar bij dromen alleen zal het niet blijven, want deze vijf koppige band is tevens in staat tot een krachtige live performance waar de emotie vanaf spat.

Mist heeft inmiddels alweer drie cd’s uitgebracht. De laatste plaat ´Period´ werd door diverse critici lovend ontvangen. Ook in Spanje heeft Mist een bescheiden sterrenstatus bereikt, daarom heeft de band heeft in januari door dat warme land getourd. Gelukkig wisten zij de weg wel weer terug te vinden en zal op 19 februari de mist over Leeuwarden trekken.

Donderdagavond 19 februari
Club 3VOOR12 Friesland in Silbermann
Aanvang: 21:30 uur
Entree: Gratis

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland