Kaartverkoop Freeze Festival gestart Kaartverkoop Freeze Festival gestart

gevarieerd lokaal en internationaal kabaal op Freeze

Kaartverkoop Freeze Festival gestart

gevarieerd lokaal en internationaal kabaal op Freeze

De line-up van het Freeze Festival is bekend en de kaartverkoop is gestart. Het lijkt een gevarieerde editie te worden.
Tijdens Freeze heeft 3VOOR12 Friesland een speciale actie; bezoekers kunnen oordoppen laten aanmeten voor een unieke festivalprijs.

gevarieerd lokaal en internationaal kabaal op Freeze

Nu de definitieve line up van het Freeze Festival compleet is, is ook de kaartverkoop van start gegaan. Via www.harmonie.nl kunnen tickets verkregen worden voor het festival dat op 26 september aanstaande in de Harmonie te Leeuwarden plaatsvindt. Hoogtepunten in de programmering zijn onder meer Kubus & BangBang, The Death Letters, Daily Bread en DJ Joop.


Het Freeze Festival vertegenwoordigt dit jaar traditiegetrouw de top van de Friese popmuziek, die sinds dit jaar wordt afgewisseld met aansprekende (inter)nationale namen. Het festival biedt, ook door verschillende genres te vertegenwoordigen, een gevarieerd programma.Er lijkt voor elk wat wils te zijn. Naast de metalrock van Autumn vinden we de meligheid van Aart Lus & Ed Lip, de beats van DJ Steff da Campo en de Indie-klanken van het Britse Our Lunar Activities. De volledige line-up staat op: www.freezefestival.nl

Dop voor (bijna) nop
Ook 3VOOR12 Friesland is te vinden op Freeze. Samen met Earmo Gehoorbeschermers uit Zwolle bieden we bezoekers de mogelijkheid om tegen een zwaar gereduceerd bedrag goede oordoppen te laten aanmeten. 

Op zaterdag 26 september staat Earmo van 15.00 tot 24.00 uur in de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Earmo meet ter plekke je oren op voor de EARfoon. De speciale festivalprijs is 65 euro per setje. Dat is 54% korting op de originele aanschafprijs!  Prima prijsje voor een gaaf gehoor dachten wij zo.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland