Intieme optredens in studentenkamers verspreid door Eindhoven. Aankomende donderdag is Stukafest in Eindhoven. Hier een greep uit de gevarieerde line-up van dit jaar.

Paracetamøl

Voor de liefhebbers van rauwe garage-punk geïnspireerd door bands zoals METZ, Oh Sees en Ex Cult kan je terecht bij de The Temple of Shostakovich. De vierkoppige band uit Arnhem was al eerder te gast bij 3voor12 en bewezen daar dat ze donker, hard en vies kunnen spelen.

Ilja Geelen

Normaal danst ze met mensen in allerlei vormen en maten, maar nu heeft ze een solo. Ze belooft dat het sfeervol, spannend en bijzonder wordt. Ze is afgestudeerd als danser, choreograaf en docent en haar ze raakt geïnspireerd door haar onderzoeken in antropologie. Intieme settings werkt ze graag mee, dus de kamer van Serge is een perfect podium.

Magic Tom & Yuri

Goochelen, punk en komedie is een gouden combinatie. Al veel mensen hebben gezegd dat Magic Tom & Yuri de grappigste act is die ze ooit hebben gezien. Ze hebben al veel projecten samengewerkt en komen nu tot een climax bij dit nieuwe succesverhaal. Wil je billen en een beetje confetti zien? Dan kom je naar Remke’s schuurtje.

Afterparty

Uiteraard eindigt Stukafest Eindhoven weer met een eindfeest. Dit jaar werken ze samen met het Eindhovense dj-collectief 575, die hun hielpen aan de dj Redward. Samen met het Nijmegense Thaïti en Fata Boom belooft het een feestje te worden.

Voor de rest van het programma kan je terecht op de website van Stukafest Eindhoven 2020.