3voor12/Eindhoven is de Eindhovense tak van VPRO’s muziekplatform 3voor12. Als enige lokale tak heeft 3voor12/Eindhoven nog een eigen radioshow. Elke dinsdagavond van 21:00 tot 23:00 is 3voor12/Eindhoven te horen op GlowFM. Radiomakers Nicole Den Ouden en Bob Schellens verwelkomen graag een nieuwe collega!

3voor12/Eindhoven bestaat uit een uitgebreide site vol recensies, interviews, sfeerverslagen en andere muzikale content. In een wekelijks radioprogramma op Glow FM wordt er elke dinsdagavond van 21:00 tot 23:00 aandacht besteedt aan alles over muziek van in en rond Eindhoven. Zo is er aandacht voor artiesten, festivals en komen er regelmatig gasten langs!

We zijn opzoek naar een nieuwe radiomaker voor onze dinsdagavondshow met veel liefde voor muziek en Eindhoven en het liefst ervaring in radiomaken.

Wat ga je doen?

Op vrijwillige basis maak je van 9 tot 11 uur op de dinsdagavond radio op Glow FM met leuke gasten en rubrieken. Wekelijk bereidt je een show van 2 uur voor en ben je vrij om gasten uit te nodigen die actueel zijn in de Eindhovense muziekscene. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de productie van de show.

Wat bieden we?

3voor12/Eindhoven draait volledig op vrijwilligers, maar we hebben een hoop moois te bieden:

  • Een professionele werkomgeving bij Glow FM;
  • De vrijheid om je eigen radioshow te maken mits het over de Eindhovense alternatieve muziekscene gaat;
  • Een team vol leuke, enthousiaste collega’s die je graag op weg helpen;
  • Je bouwt aan een netwerk binnen de Eindhovense muziekscene;
  • Een jaarlijkse lokaaldag in het VPRO-gebouw in Hilversum met diverse workshops en een borrel met de andere lokaalafdelingen.

Heb je interesse?

Aarzel niet en stuur een e-mail met jouw motivatie naar cas@3voor12ehv.nl. Bij vragen kan je ook altijd even contact opnemen!

Hopelijk tot snel!