De nieuwe muziek wordt in 2017 aan de lopende band uitgebracht in Eindhoven. Why Tony en Nouveau Vélo doen deze maand een flinke duit in de zak en komen hun muziek hoogstpersoonlijk aan je voorstellen in 3voor12/Eindhoven radio. Naast hun eigen nummers is de bands ook gevraagd de playlist op te vullen met hun favoriete muziek van het moment.

De uitzending van onze radioshow is aanstaande dinsdag tot de spreekwoordelijke nok gevuld. In uur 1 van de radioshow is er bezoek van Rob Cornelissen, frontman van Why Tony. Hij laat in dat uur ‘The Wolves’ voor het eerst aan de wereld horen. Later dit jaar komt het nieuwe album van de band uit, nu is er eerst de nieuwe single. Coverde hij eerder nog ‘Nowhere Bound’ van Mozes and the Firstborn instrumentaal op de piano, dit keer betreft het een cover van de Eindhovense indiefolk-band Aidan & The Wild. En waarom dat geen toeval is, zal dinsdag wel duidelijk worden.

In uur 2 komen de makers van dé lenteplaat van 2017 op bezoek in de studio van Glow FM: Nouveau Vélo. Later in de week wordt ‘Reflections’ uitgebracht op Excelsior Recordings én is de albumpresentatie in het Stroomhuis (18-03). Dinsdag is alvast een voorproefje van dat alles te horen. Naast ijzersterke single ‘Day At Work’ worden ook diverse andere albumtracks – voor het eerst – op de radio gedraaid. Daarnaast nemen de jongens ook nog twee vrijkaartjes voor de albumpresentatie mee. Luisteren dus!

3voor12/Eindhoven radio is iedere dindsag van 21:00 tot 23:00 uur te horen op Glow FM. Luisteren kan via 94.0 FM, de app of glowfm.nl