Lucy Paul en Grim Tim beginnen het jaar met nieuwe muziek Lucy Paul en Grim Tim beginnen het jaar met nieuwe muziek

Grim Tim start 2016 met single-presentatie en bezoek aan 3voor12/Eindhoven radio

, Paul Knippenberg

Lucy Paul en Grim Tim beginnen het jaar met nieuwe muziek

Grim Tim start 2016 met single-presentatie en bezoek aan 3voor12/Eindhoven radio

Paul Knippenberg ,

Wil je het in 2016 helemaal gaan maken, dan kan je beter vroeg beginnen. Dit zal vermoedelijk de gedachte zijn geweest van Grim Tim en Lucy Paul. Beide bands presenteren in de eerste dagen van het nieuwe jaar verse muziek. De ene een single, de ander een debuut-EP. Grim Tim zal zijn nieuwe single 'You Me And Lou Reed' vanavond in 3voor12/Eindhoven radio op Glow FM live ten gehore brengen.

Grim Tim is al lang geen onbekende meer voor 3voor12/Eindhoven. De bluesrockers uit Eindhoven brachten al een EP genaamd 'Cygnet Strumpet House' uit, gevolgd door het volledige album ‘Satisfriction’. De band, die momenteel deel uitmaakt van de selectie van Proud Of The South, zal op vrijdag 8 januari een nieuwe single presenteren in de fraaie setting van het Blue Collar Hotel. Het nieuwe nummer ‘You Me And Lou Reed’ is de voorloper van een aankomend mini-album. Benieuwd naar hoe de nieuwe single van Grim Tim klinkt? Luister dan vanavond vanaf 21:00 uur naar 3voor12/Radio op Glow FM, waar de heren te gast zijn en de nieuwe single live spelen.

Een dag eerder, op donderdag 7 januari, zal het nog wat onbekendere Lucy Paul zijn debuut-EP presenteren in het Tuchthuis. De band rondom zangeres Marloes Bekx en enkele net aan Rockcity Intstitute afgestudeerde gitaristen brengt meeslepende country- en gitaarpop zoals al te horen is in de eerste single van de EP, ‘Pain Of Your Heavy Heart’.

Luister vanavond om 21.00 uur naar Grim Tim in 3voor12/Eindhoven radio via de webplayer of 94.0 FM. De band presenteert op vrijdag 8 januari ‘You Me And Lou Reed’ in het Blue Collar Hotel. Lucy Paul speelt op donderdag 7 januari in ’t Tuchthuis, waar ook de EP verkrijgbaar zal zijn.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven