3voor12/Eindhoven radio begint nieuwe seizoen met bezoek van Timecop 1983, Zoo Children en Mr. Guy Fox

Vanaf 30 augustus iedere dinsdag weer te horen op stadszender GlowFM

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

De zomerstop is voorbij. En daarmee wordt de radiostilte – letterlijk – verbroken. 3voor12/Eindhoven radio is vanaf 30 augustus iedere dinsdag weer te horen van 21:00 - 23:00, op stadszender GlowFM. Bob Schellens en Patric Muris verzorgen de presentatie en ze hebben erg veel zin om weer achter de microfoon te kruipen. Niet in de laatste plaats vanwege het leuke bezoek dat de eerste uitzendingen langskomt. Een overzichtje van wie wanneer op de deur klopt.

De playlists van de jocks van 3voor12/Eindhoven radio puilen uit. Ze hebben afgelopen zomer weer veel toffe muziek ontdekt die ze graag met je willen delen. En dan willen ze natuurlijk ook nog uitgebreid met je bijkletsen. Het zal een bomvolle uitzending worden, die eerste op 30 augustus 2016. Maar de weken erna zal het niet veel anders zijn met de gasten die zijn uitgenodigd. Een kleine agenda:

30 augustus

Uur 1: Patric Muris praat je bij en deelt zijn nieuwe favoriete muziek, uit Eindhoven en ver daarbuiten. Het nieuwe album van Mozes and the Firstborn is album van de week.
Uur 2: Bezoek van Mr. Guy Fox, de nieuwste singer-songwriter-revelatie uit Eindhoven. Neemt hij zijn gitaar mee?

6 september

Uur 1: Regulier uurtje radio met de band van het moment, de agenda van Eindhoven en de laatste festivaltips in de regio.
Uur 2: Bezoek van Zoo Children, de new-wave-sensatie met het hitje ‘Berlin’ en prachtnummer ‘LA’.

13 september

Uur 1: Bob Schellens is terug uit IJsland en praat je bij over zijn ontdekkingen van afgelopen zomer, uit Eindhoven, uit IJsland, maar ook ver daarbuiten.
Uur 2: Bezoek van Timecop 1983, misschien wel de grootste synthwave-cultheld uit Eindhoven!

Wat hebben al deze gasten van de radioshow met elkaar gemeen? Dat ze gezamenlijk het gehele affiche vormen van Club 3voor12/Eindhoven, op 17 september in de Effenaar! Leer onze clubavond-acts beter kennen, luister mee naar hun favoriete muziek (zij bepalen de playlist!) en doe mee met de voorpret voor 17 september.

3voor12/Eindhoven radio is vanaf 30 augustus wekelijks te beluisteren op GlowFM, via 94.0 FM, glowfm.nl en de GlowFM-app.