Blaudzun, Dog Eat Dog, Fiddler’s Green, Di-Rect en meer naar jubilerend Nirwana Tuinfeest

Festival bestaat 40 jaar in 2015 en pakt uit

Patric Muris ,

In 2015 vindt de veertigste editie van Nirwana Tuinfeest plaats. Daarmee is het festival een van de langstlopende muziekfestivals van Nederland. Op Nieuwjaarsdag maakte de organisatie de eerste twintig namen bekend van het festival dat in 2015 op 21 tot en met 23 augustus zijn jubileumeditie zal beleven. Zoals altijd bevat de line-up een mix van (vergeten) helden van toen en populaire acts van nu.

In totaal zullen er 33 bands optreden op de jubileumeditie van Nirwana Tuinfeest, de eerste twintig daarvan zijn op 1 januari 2015 bekendgemaakt. Met de dagindeling erbij:

Vrijdag 21 augustus 2015 
Peter Pan Speedrock
The Deaf
Afterpartees
Def P & The Beatbusters

Zaterdag 22 augustus 2015
Blaudzun
Fiddler's Green
Di-Rect
Dog Eat Dog
Gotcha! 
Hallo Venray
Guy Swinnen Band (The Scabs)
Sunday Sun
Big Country
Precise Patchwork Band

Zondag 23 augustus 2015
Musest (Muse)
ABBA Revival (ABBA) 
Coldplace (Coldplay) 
Powerslave (Iron Maiden)  
Loco Loco Discoshow
Enge Buren Kindershow

Onder de 13 nog aan te kondigen namen zitten onder andere nog een headliner voor de vrijdag en de zaterdag laat de festivalorganisatie weten op de website. Nirwana Tuinfeest 2015 vindt plaats in Lierop, van 21 tot en met 23 augustus. De voorverkoop is inmiddels gestart. Dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten €30,-, dagkaarten voor de zondag, traditiegetrouw gezinsdag met veel coverbands, zijn gratis. Combikaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten €50,-.