Winnen: 2x2 kaarten voor Cross-Linx in Muziekgebouw met o.a. Mark Lanegan en Squarepusher

Prijsvraag voor gratis kaarten voor cross-over-festival

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Aanstaande donderdag vindt de Eindhovens editie van het rondreizende festival Cross-Linx plaats in het Muziekgebouw. Onder andere Squarepusher en Mark Lanegan gaan er een unieke samenwerking aan met het Metropole Orkest. Daarnaast staan ook de opkomende Binkbeats, Jameszoo en The National-gitarist Bryce Dessner in het Muziekgebouw dat door het hele gebouw artiesten heeft geprogrammeerd. 3voor12/Eindhoven mag 2x2 kaarten weggeven, maar wees gewaarschuwd: de vraag is vrij pittig.

Afgelopen dinsdag werden ook al twee kaarten weggegeven in 3voor12/Eindhoven radio; toen was de vraag vrij gemakkelijk: “In welke steden strijkt Cross-Linx nog meer neer behalve Eindhoven?” Het juiste antwoord (Amsterdam, Rotterdam en Groningen) werd snel gegeven, maar dat is ook noodzakelijk in een live-uitzending die slechts twee uur duurt. De vraag voor de resterende twee keer twee te vergeven kaarten heeft heel wat meer bedenktijd en dus wordt de moeilijkheidsgraad flink opgeschroefd. Volgers van (de Cross-Linx-verslagen) van 3voor12/Eindhoven kunnen het antwoord echter misschien alsnog snel oplepelen… De vraag: welke artiest kwam ooit tijdens zijn Cross-Linx-show in het Muziekgebouw het podium op met toiletborstels?

Geïnteresseerd in twee kaarten voor Cross-Linx, aanstaande donderdag in het Muziekgebouw en in het bezit van het goede antwoord? Stuur dan een mail voor 11 februari 2015 23.57 uur naar: info@3voor12ehv.nl. Winnaars krijgen uiterlijk de volgende ochtend bericht.