Het beste van de playlists van 3voor12/Eindhoven radio in laatste uitzending 2015

Nog eenmaal Ghostpoet, Courtney Barnett, Sufjan Stevens, en Tame Impala en dan op naar nieuwe favorieten in het nieuwe jaar

Patric Muris ,

Sinds dit jaar bestaat het radioteam van 3voor12/Eindhoven uit drie jocks: Bob Schellens, Connor Clerx en Patric Muris. Alle drie hebben ze een voorkeur voor alternatieve muziek, maar zo verschillend als ieder mens is, zo verschillend is ook de playlist van de drie presentatoren. Een paar lijstjes worden hieronder gepubliceerd, op dinsdag 22 december zijn ze allemaal te horen tijdens 3voor12/Eindhoven radio om 21.00 uur op GlowFM. Nog één keer worden hun meestgedraaide songs voor je meegenomen naar de studio. En daarna beloven ze alleen nog maar nieuwe muziek in 2016!

Vaste luisteraars hebben afgelopen jaar bij iedere programmamaker wel een rode draad kunnen ontdekken. Zat Connor achter de knoppen dan kon de klok erop gelijk gezet worden dat Ghospoet, Courtney Barnett en Sufjan Stevens gedraaid zouden worden. Uit Eindhoven was Marco Martens zijn favoriet. Ook de live-opnames van MOOON waren regelmatig in zijn uitzending te horen. Was Patric in de studio dan hoorde je vaker dan eens Unknown Mortal Orchestra, Tame Impala en DMA’s. Uit Eindhoven waren de singles van Tamarin Desert en Tsar Bompa favoriet. Zodra aparte klanken in zowel de bandnaam als de muziek te horen waren, wist de luisteraar het zeker: IJslandliefhebber, -watcher en -kenner Bob maakte die dag het programma. Hij liet de luisteraar al in een heel vroeg stadium kennismaken met de aanstaande IJslandse revelatie Vök.
 


Al die favorieten van de drie jocks komen in de laatste uitzending van 2015, op 22 december, nog eenmaal voorbij. En dan nemen ze even twee weken vrij om op zoek te gaan naar nieuwe favorieten. Geniet nog één keer mee van het beste van een jaar lang playlists samenstellen en zet je radio aan om 21.00 uur, via de webplayer of 94.0 FM! Jaarlijstjes in playlistvorm op je radio!