Even voorstellen: het nieuwe team van 3voor12/Eindhoven radio

Maak kennis met de nieuwe jocks!

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Iedere dinsdagavond is er weer een nieuwe uitzending van 3voor12/Eindhoven radio, live vanuit de studio van GlowFM. En eens in de twee maanden vanuit het café van PopEi, waar radio een heus live-event wordt. Jarenlang werd 3voor12/Eindhoven radio gepresenteerd door Patric Muris, die heeft nu twee collegajocks om zich heen verzameld: Bob Schellens, vast geen onbekende als vaste vervanger, en Connor Clerx. Deze drie jocks vormen het nieuwe radioteam van 3voor12/Eindhoven. Maak kennis en weet wie wanneer achter de microfoon kruipt. En wat je van hem kan verwachten.

Vaste luisteraars hebben het de laatste weken vast al gemerkt: er wordt gerouleerd. Zowel Bob Schellens als Connor Clerx zijn voorgesteld als nieuwe vaste programmamakers. Connor eerst nog als co-host, maar inmiddels kan hij ook op eigen benen staan. Iedere dinsdag hoor je vanaf nu een andere jock, maar wel met hetzelfde format. De vaste items zoals band van het moment, het album van de week, ‘opdat wij niet vergeten’ en de agenda van Eindhoven blijven dus, maar er zijn ook wat nieuwe rubrieken door de nieuwelingen ingebracht. Zoals de hoofdtelefoonplaat bijvoorbeeld: een liedje dat zo mooi is dat je het zo dicht mogelijk bij je trommelvliezen moet luisteren. Je wordt op tijd gewaarschuwd om de hoofdtelefoon erbij te pakken! Tot zover de algemene introductie, nu een voorstelrondje van de mannen en een echte teamfoto waar ze allemaal in actie zijn.

Connor Clerx

Gasten eerst. Want Connor komt oorspronkelijk uit Tilburg waar hij aan de hogeschool van Journalistiek studeert. Niet geheel toevallig met radio als specialisatie. Als liefhebber van Fresku, Mozes and the Firstborn, en inmiddels ook Grim Tim, is de Eindhovense muziekscene hem echter altijd aan het hart gegaan. Ver buiten Eindhoven luistert Connor graag naar BBC radio 6 en hij zal niet schromen het beste daarvan in 3voor12/Eindhoven radio te delen met de luisteraars. 
 

Bob Schellens

Bob maakt al jaren af en toe radio voor 3voor12/Eindhoven. Als vervanger, maar ook als vaste partner van Patric bij 3voor12/Eindhoven Café. Daarnaast is Bob ook producer en zo nu en dan radiomaker op Omroep Brabant. Een ervaren man dus. En net als die andere twee een muziekliefhebber pur sang, met een duidelijke geografische segmentatie. Want wat uit IJsland komt krijgt vaak een extra speciaal plekje in zijn hart. En aangezien daar de laatste jaren ook heel wat aardige muziek vandaan komt weet je zeker dat je al het goede wat er op dat eiland wordt uitgebracht als eerste op je Eindhovense radio te horen is.
 

Patric Muris

Hij is al jaren de vaste stem van 3voor12/Eindhoven radio: Patric Muris. Na zo’n vijf jaren wekelijks radio gemaakt te hebben vond hij het echter tijd voor iets nieuws. Voor zichzelf, maar ook voor 3voor12/Eindhoven radio. En dus trok hij Bob en Connor erbij. Hij blijft wel radiomaken, eens in de vier weken. In die show zal hij dan al zijn nieuwe ontdekkingen aan de luisteraars laten horen. Uit Eindhoven en ver daarbuiten. Naast radiomaker bij 3voor12/Eindhoven draait Patric ook graag plaatjes bij concerten en op festivals. Hij is dus eigenlijk altijd wel met muziek bezig. En vanuit die liefhebberij deelt hij zijn favorieten met de luisteraars van 3voor12/Eindhoven radio.

Benieuwd naar de nieuwe jocks? Kom dan 14 april naar 3voor12/Eindhoven Café voor een kennismaking met ze of luister de komende weken naar 3voor12/Eindhoven radio waar achtereenvolgens Connor (21-04), Bob (28-04) en Patric (05-05) te horen zullen zijn.