Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: LEFT en Exit Clause Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: LEFT en Exit Clause

Sfeerreportage van 3voor12/Eindhoven radio, 14 mei live vanuit café PopEi

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met live: LEFT en Exit Clause

Sfeerreportage van 3voor12/Eindhoven radio, 14 mei live vanuit café PopEi

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Eens in de twee maanden zendt 3voor12/Eindhoven radio live uit vanuit het café van PopEi, waar iedereen dan van harte welkom wordt geheten. Een unieke mogelijkheid om een radio-uitzending bij te wonen, mee te doen en te genieten van livemuziek. Tegelijkertijd is de uitzending te volgen via Glow FM, in de ether en online. De livemuziek kwam op 14 mei van LEFT, dat een akoestische sessie speelde, en Exit Clause, dat alvast een voorproefje gaf van het in september te verschijnen debuutalbum. Verder was het gebruikelijke radioformat meegenomen naar PopEi en een playlist met heel veel hits! Uit Eindhoven en ver daarbuiten.

Maar liefst twee bands treden op tijdens deze editie van 3voor12/Eindhoven Café: LEFT en Exit Clause. LEFT speelt akoestisch en laat horen dat die nieuwe rockplaat in de akoestische variant opvallend goed overeind blijft. Bij Exit Clause hebben bezoekers voor het eerst sinds 3voor12/Eindhoven Café wordt georganiseerd gehoorbescherming nodig. De band speelt allesbehalve akoestisch en zorgt voor een wervelwind aan geluid met catchy gitaarmelodieën en samenzang. Beide bands worden aansluitend geinterviewd en ook Wilko Jonkman van nieuw Eindhovens EDM-event Plek Des Onheils komt nog langs voor een gesprek. Hij vertelt ons alles over het festival dat op 31 mei wordt georganiseerd bij Lab -1. Binnenkort meer daarover op onze site. Voor nu is het nagenieten met de foto's. Over een paar maanden is 3voor12/Eindhoven Café terug in PopEi, voor een nieuwe editie met nieuwe gasten, livemuziek en ander vertier. Graag tot dan!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven