Daniel Romano, Broke, Psycho44 en meer naar Misty Fields

Eerste deel van line-up negende editie van festival in Heusden bekend

Daan Krahmer ,

Misty Fields heeft haar eerste blik namen voor de editie van 2014 opengetrokken. Onder meer countryheld Daniel Romano, het Deense Broke en de Belgische elektrorockers van Psycho44 staan op de negende editie van het festival in Asten, Heusden. In het verleden stonden onder meer Triggerfinger, Moss, Hallo Venray, Awkward I en Absynthe Minded op het affiche. Misty Fields vindt traditiegetrouw plaats op de rand van het festivalseizoen.

Tijdens het eerste weekend van september zullen onder meer de volgende bands op de bühne van Misty Fields te bewonderen zijn:

Daniel Romano
Broke
Breaking Levees
Silhouettes
Fabrieke
Psycho 44
Dans Dans
Klabats

De organisatie van Misty Fields zal de komende tijd meer namen naar buiten brengen. Naast een gevarieerd muziekprogramma biedt Misty Fields ook een mooie, intieme locatie aan het natuurgebied de Grote Peel en worden er speciale activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd.

Misty Fields 2014 vindt plaats op 5, 6 en 7 september 2014 aan de Hollideeweg in Asten Heusden. De voorverkoop start in april. Via de website van Misty Fields worden er de komende tijd meer namen gelanceerd en wordt informatie over de voorverkoop bekend gemaakt.