Eerste namen Speedfest 9 bekend Eerste namen Speedfest 9 bekend

Voorverkoop Neerlands snelste festival start vandaag met Early Bird-acties

, Roy Verhaegh

Eerste namen Speedfest 9 bekend

Voorverkoop Neerlands snelste festival start vandaag met Early Bird-acties

Roy Verhaegh ,

Het WK voetbal hebben we net achter de rug en het zal weer vier jaar op zich laten wachten. Speedfest daarentegen vindt over exact vier maanden weer plaats en heeft onlangs de eerste namen bekend gemaakt. Stuk voor stuk kampioenen. Zo hebben ze de meesters in de mix van grindcore en deathmetal Napalm Death weten te strikken. Ook de Noorse death-punkers van Turbonegro zullen zaterdag 22 november hun weg naar het Klokgebouw in Eindhoven vinden. Voeg daar nog Midnight en The Fuzztones aan toe en het moge duidelijk zijn: een ijzersterke line-up. Uiteraard zal Peter Pan Speedrock zelf ook spelen tijdens dit befaamde rock-’n-rollfestijn.

Frontman Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock is zeer tevreden over de reeds geboekte bands. Een brede glimlach siert zijn gezicht: “Voor ons is editie numero 9 nu al geslaagd! Om te beginnen hebben we ein-de-lijk Turbonegro gestrikt; al twintig jaar een absolute favoriet van alle drie de Peter Pannen. Met deze geniale Noren halen we de crème de la crème van de rock in huis. Daarnaast hebben we met Napalm Death en het Amerikaanse Midnight twee uitstekende bands. En dan ook nog de legendarische The Fuzztones uit New York die al sinds 1980 bezig zijn. Hoe gaaf is dat?”

Vorig jaar werd de datum van het festival voor de eerste keer verschoven en die wordt nu weer aangehouden. Dus noteer in je agenda: zaterdag 22 november in het Klokgebouw. De kaartverkoop is inmiddels van start is gegaan. De Early Bird-tickets zijn tot zondag 31 augustus te koop, voor €35,-. Vanaf daarna geldt de reguliere voorverkoopprijs van €40,-. Aan de dagkassa, mits er nog kaarten zijn, betaal je €45,-. Niet alleen kunnen de Early Birds dus profiteren van een mooie prijs, er is ook een drietal mooie acties aan gekoppeld:

- de eerste (lucky) 13 kopers krijgen een VIP treatment ticket: een VIP-bandje en twee waardebonnen voor een luxe maaltijd in het gloednieuwe Heavy Metal Steakhouse.
- de eerste 69 kopers krijgen een waardebon voor de Speedfest in de merchandise stand van Peter Pan Speedrock.
- de eerste 666 kopers krijgen een kortingscode waarmee ze bij webwinkel Large 10% korting ontvangen op de hele bestelling, mits er een PPSR item bij zit.

Kaarten zijn te verkrijgen via de vernieuwde Speedfest website, de bekende regionale voorverkoopadressen en de Primera-winkels. Meer namen voor Speedfest 9 worden spoedig bekend gemaakt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven