Hunting The Robot tekent bij PIAS Hunting The Robot tekent bij PIAS

Definitieve datum release debuutalbum bekend: 28 maart 2014

, Patric Muris

Hunting The Robot tekent bij PIAS

Definitieve datum release debuutalbum bekend: 28 maart 2014

Patric Muris ,

Op 18 januari, tijdens Noorderslag 2014, tekende Hunting The Robot een platencontract bij PIAS. De band droomt al sinds de oprichting van nationale bekendheid, een optreden op Noorderslag en een platencontract. Om zoals ooit gezegd ‘Nederland de nieuwe muziek te bezorgen die het nodig heeft’. Gisteren was het dan zover: na het optreden op Noorderslag tekende de band op hetzelfde festival een deal bij PIAS.

En die deal hing al langer in de lucht. Na diverse gesprekken met platenmaatschappijen vond de band uiteindelijk het beste gevoel bij PIAS. Het label wil graag jong talent weer meer de kans geven en ziet in Hunting The Robot een goede protegé. De experimentele band uit Eindhoven heeft afgelopen jaar veel tijd gestopt in zijn debuutalbum, dat op 28 maart dan eindelijk uitgebracht zal worden. Over de presentatie ervan is nog niets bekend. Wel verscheen er afgelopen week een videoclip van nieuwe single ‘In The Morning’, waarmee Hunting The Robot werd benoemd tot 3FM Serious Talent.

Update 20 januari: de albumpresentatie zal plaatsvinden op 29 maart 2014 in de Effenaar, waar de band ook zijn debuut-EP presenteerde in 2011 tijdens Club 3voor12/Eindhoven. De voorverkoop start woensdag 22 januari via Ticketservice en de kassa van de Effenaar.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven