Hunting The Robot (live) en Bells of Youth in 3voor12/Eindhoven Café Hunting The Robot (live) en Bells of Youth in 3voor12/Eindhoven Café

Weer een bomvolle radio-uitzending op 12 maart live vanuit het café van PopEi

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Hunting The Robot (live) en Bells of Youth in 3voor12/Eindhoven Café

Weer een bomvolle radio-uitzending op 12 maart live vanuit het café van PopEi

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Hoppa, de twee maanden zijn alweer voorbij: tijd voor een nieuwe 3voor12/Eindhoven Café, de live radio-uitzending van 3voor12/Eindhoven op locatie en voor iedereen gratis toegankelijk. Zoals altijd is er livemuziek, zijn er gasten, prijzen en heel veel andere redenen om het niet te willen missen. Tijdens de vorige editie, in januari, waren Iris Penning en The Dirty Denims te gast, ook op 12 maart pakken we weer flink uit. Lees maar eens even mee.

Exclusiviteiten en rariteiten, die zien we graag in 3voor12/Eindhoven Café, het event dat 3voor12/Eindhoven in samenwerking met PopEi en GlowFM eens in de twee maanden organiseert. Radio maken wordt een live-event en iedereen is uitgenodigd. Maar in het bijzonder Hunting The Robot. De band brengt 28 maart zijn – langverwachte – debuutalbum uit en dat is iets waar veel fans naar hebben uitgekeken. Dat bewijst de enorme som geld die ze hebben opgehaald met crowdfunding bijvoorbeeld. 2014 is goed begonnen voor de experimentele indieformatie: er was in januari een deal met PIAS nadat de band eerder tot 3FM Serious Talent werd benoemd en uitgenodigd werd voor een optreden op het prestigieuze showcasefestival Noorderslag. 29 maart wordt debuut ‘Celebration Moderation’ gepresenteerd in de Effenaar. Op 12 maart is de opwarmer, het voorproefje zoals wij het graag geven: enkele nummers worden live gespeeld en we luisteren alvast exclusief naar de plaat. In het café en on air. Simultaan en hartstikke live.

Maar er is meer! Er komen dames van Bells of Youth op bezoek, om net als Hunting The Robot alvast het geluid van het aanstaande album te laten horen. ‘BOY’, het debuut van de deels Eindhovense, deels Tilburgse band wordt op 23 maart gepresenteerd in Paradiso, Amsterdam. Dat vond onze redactie een veel te ver van haar bed show en daarom is de catchy folkformatie geboekt voor Club 3voor12/Eindhoven, twee dagen na 3voor12/Eindhoven Café. Wie alvast wil weten hoe de plaat gaat klinken of nog overtuigd moet worden om naar het optreden van de band in de Effenaar te komen kijken, zal hoogstpersoonlijk ingepakt worden in het café van PopEi. Single ‘She Said / He Said’ krijgen wij voorlopig niet van de playlist van 3voor12/Eindhoven radio. En ook bij 3FM weten ze daar inmiddels alles van.

Naast het bezoek, de livemuziek en de scoops, kun je natuurlijk ook weer de beste alternatieve muziek uit Eindhoven en ver daarbuiten verwachten: voor, tijdens en na de uitzending. Call It Off stuurt speciaal voor deze uitzending de nieuwe single alvast toe en zo is er altijd meer. Kom gezellig langs in het knusse café van PopEi en maak een radio-uitzending live mee.

3voor12/Eindhoven Café vindt plaats op 12 maart 2014 in het café van PopEi. Deuren open: 20.00 uur. Aanvang: 21.00 uur. Duur uitzending: 21.00 uur – 23.00 uur. Entree: niks natuurlijk.  

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven