Eels naar Naked Song 2014 Eels naar Naked Song 2014

Ook Lewis Watson, Michael Prins, Mighty Oaks en Rue Royale bevestigd

, Rob de Vries

Eels naar Naked Song 2014

Ook Lewis Watson, Michael Prins, Mighty Oaks en Rue Royale bevestigd

Rob de Vries ,

Vandaag komt de organisatie van Naked Song met de eerste namen voor editie 2014 naar buiten. Geheel volgens traditie pakt het grootste singer-songwritersfestival van Nederland, dat op zaterdag 28 juni plaatsvindt, ook dit jaar weer uit met een aantal grote namen. Zo stonden tijdens eerdere edities acts als Tindersticks, Ane Brun, Villagers, Agnes Obel en Xavier Rudd al op de planken van het Muziekgebouw.

Liefhebbers van uitgeklede Americana, rauwe en pure blues en authentieke ‘naakte’ muziek kunnen hart weer ophalen in het Muziekgebouw Eindhoven op 28 juni. Met de aankondiging van de eerste artiesten is echter ook een nieuw fenomeen geboren. Het ‘plusconcert’: om toegang te krijgen tot het concert van Eels tijdens Naked Song, dient er een extra ticket aangeschaft te worden. De prijs voor dit plusconcert bedraagt €10,- bovenop de reguliere ticketprijs.
 
De volgende acts zijn tot nu toe bevestigd:

Eels (plusconcert)
Lewis Watson
Rue Royale
Michael Prins
Mighty Oaks
 
Het is alweer een aantal jaren geleden dat Eels in Eindhoven te bewonderen was. De laatste keer was in 2011, toen een opvallend frisse en opgewekte Eels het leven vierde in hetzelfde Muziekgebouw. De band, met als enig vast bandlid Mark Oliver Everett (Mr. E) zelf, zal in Eindhoven een greep spelen uit het inmiddels imposante oeuvre van de band. Daarnaast zal ook het nieuwe album van Eels ‘The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett' een voorname rol spelen in het concert.

Ook dit jaar zal 3voor12/Eindhoven weer live verslag uitbrengen van het complete festival dat, verdeeld over zes podia, in het Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt. Binnenkort zal de organisatie met nog meer acts naar buiten treden, dan wordt ook informatie over ticketprijzen en voorverkoop bekendgemaakt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven