Lookapony presenteert 6 september nieuwe EP in Kafee Aloys Lookapony presenteert 6 september nieuwe EP in Kafee Aloys

Meest Brits klinkende band van Eindhoven komt met vijf nieuwe nummers op titelloze EP

, Patric Muris

Lookapony presenteert 6 september nieuwe EP in Kafee Aloys

Meest Brits klinkende band van Eindhoven komt met vijf nieuwe nummers op titelloze EP

Patric Muris ,

Lookapony bracht in november 2012 zijn eerste EP uit met daarop vier liedjes met een sterke Arctic Monkeys referentie. Dat ze de Britse band nog steeds erg inspirerend vinden, moge duidelijk zijn, maar op de tweede release van de jonge Eindhovense band is ook een meer eigen geluid gevonden. Dat vertelden de jongens onlangs in een uitzending van 3voor12/Eindhoven radio, waarin ook meteen het eerste voorproefje is gegeven. De EP is nu helemaal af en zal vrijdag gepresenteerd worden in Kafee Aloys, met Cees en Mees als voorprogramma.

Niet de eerste, maar de tweede EP wordt een titelloze. ‘Lookapony’ is de naam van de tweede EP die vijf nieuwe nummers herbergt. Net als debuut-EP ‘√4’ is de EP opgenomen in Studio58, waar ook Eindhovense artiesten als Nikoo, The Sugarettes en eerder The Dirty Denims hun nummers hebben opgenomen. De EP wordt in eigen beheer uitgebracht en is vrijdag voor het eerst te verkrijgen, op cd. Naast de fysieke release verschijnt de EP ook online, op Bandcamp en Spotify. Lookapony presenteert de EP in Kafee Aloys. Vuige bluesrockformatie Cees en Mees is het voorprogramma.

Lookapony vertegenwoordigde afgelopen zaterdag Noord-Brabant op de SENA Performers POPnl Award. De band liet een behoorlijke indruk achter en is naar eigen zeggen ergens in de middenmoot geëindigd. Dat heeft de indierockers een paar aardige optredens opgeleverd. Later dit jaar toert Lookapony door het land tijdens Popronde, met een gloednieuwe EP op zak.

De EP-presentatie van ‘Lookapony’ vindt plaats op 6 september 2013, in Kafee Aloys. Aanvang: 21.30 uur. Entree: €3,-.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven