Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met Ambers Autumn en Def Americans Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met Ambers Autumn en Def Americans

Verslag van drukbezocht en boordevol radio-event in het café van PopEi

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Fotoverslag 3voor12/Eindhoven Café met Ambers Autumn en Def Americans

Verslag van drukbezocht en boordevol radio-event in het café van PopEi

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Na de twee voorgaande edities van 3voor12/Eindhoven Café, waarbij 3voor12/Eindhoven radio verhuist van de studio van Glow FM naar het café van PopEi, is besloten er een tweemaandelijks event van te maken dat voor iedereen vrij toegankelijk is. Op 11 september gingen programmamakers Bob Schellens en Patric Muris naar PopEi met in het draaiboek de beste muziek van het moment, uit Eindhoven en ver daarbuiten, livemuziek van Ambers Autumn en Def Americans, de aankondiging van alle namen van Club 3voor12/Eindhoven, de agenda van Eindhoven en nog veel meer. Een bomvolle radioshow in een bomvol café in beeld gebracht.

Voor de vroegkomers is er voor aanvang van 3voor12/Eindhoven radio zoals inmiddels een goed gebruik is nog een minisessie van popformatie Ambers Autumn, die 21 juni 2013 een EP uitbracht. De band wordt later in de uitzending geïnterviewd nadat drie nummers zijn gespeeld in het café van PopEi. En tegelijkertijd live on air. Naast eigen nummers speelt de band een heel verrassende versie van Imagine Dragon’s ‘Radioactive’. De bezieling van zanger Dennis Jansen doet vermoeden dat hij alle nummers die de band vanavond speelt zelf heeft geschreven, maar dat is niet het geval laat de frontman weten. 

Evenmin bij Def Americans, de gelouterde Johnny Cash-tributeband. Na een kort interview waarin veel aandacht is voor de show in het Klokgebouw twee dagen later, speelt de band in een kleine samenstelling een akoestische sessie; met een groovende contrabas en een gitaar hoog in de lucht. Beide bands hebben de nodige fans meegenomen waardoor het behoorlijk druk is in het café van PopEi, waar de aanwezigen en de luisteraars thuis worden bijgepraat over de Eindovense muziekscene, met heel veel (live)muziek erbij. In november is de volgende editie en iedereen is bij deze van harte uitgenodigd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven