Akoestische sessies Ambers Autumn en Def Americans in 3voor12/Eindhoven Café Akoestische sessies Ambers Autumn en Def Americans in 3voor12/Eindhoven Café

Radio-uitzending als event in café van PopEi opnieuw gratis bij te wonen

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Akoestische sessies Ambers Autumn en Def Americans in 3voor12/Eindhoven Café

Radio-uitzending als event in café van PopEi opnieuw gratis bij te wonen

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Voor de korte zomerstop van 3voor12/Eindhoven radio is een pilot en een tweede editie van 3voor12/Eindhoven Café georganiseerd in het café van PopEi. De radio-uitzending van 3voor12/Eindhoven wordt daar een event dat voor iedereen gratis toegankelijk is, met in beide uren een korte sessie livemuziek. In het nieuwe seizoen krijgt het radiomaken op locatie een vervolg. En niet zomaar. Op 11 september wordt er meteen flink uitgepakt met twee Eindhovense bands die allebei een akoestische sessie zullen spelen, live in het café van PopEi: Ambers Autumn en Def Americans. En jij kan er gratis bij zijn.

PopEi en 3voor12/Eindhoven hebben na de twee goed bevallen vorige edities besloten 3voor12/Eindhoven Café eens per twee maanden te organiseren, altijd op tweede woensdag van die betreffende tweede maand. Half juli was de laatste, tijd dus voor een nieuwe editie: op 11 september is de eerste 3voor12/Eindhoven Café van het nieuwe seizoen en het wordt meteen een bomvolle radioshow met veel livemuziek. Zowel Ambers Autumn als Def Americans komen langs voor een akoestische minisessie.

Beide bands zullen enkele nummers live spelen voor het aanwezige publiek én voor de luisteraars die de uitzending op de radio volgen. Johnny Cash-tributeband Def Americans zal voor weinig Eindhovenaren introductie behoeven. De band heeft een dijk van een livereputatie en al heel wat uitverkochte zalen op zijn naam staan. Het Klokgebouw moet de volgende zijn. De band komt het minifestival wat het inmiddels geworden is promoten en zal aansluitend een kort optreden geven waarbij enkele nummers akoestisch worden gespeeld. 

Nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 11 september langs in het café van PopEi, waar Ambers Autumn de vroegkomers alvast zal opwarmen met enkele liedjes van de EP ‘Holding Tight’, die in – jawel – PopEi is opgenomen. De poprockband speelde single ‘Hold You Tight’ onlangs heel verdienstelijk in een uitzending van Jim Vorwald op 3FM en komt dat volgende week woensdag nog eens overdoen in thuisstad Eindhoven. Daar zal het niet bij blijven, want naast de liedjes voorafgaand aan de uitzending zal Ambers Autumn nog eens drie liedjes in het eerste uur spelen.

Tussen alle sessies door draaien presentatoren Bob Schellens en Patric Muris de leukste muziek uit Eindhoven en omgeving en praten ze je ook nog eens bij over al het nieuws uit de muziekscene van Eindhoven. Daar wordt 4 september overigens al mee gestart, want dan is de eerste uitzending van het nieuwe seizoen, ‘gewoon’ vanuit de studio van Glow FM.

3voor12/Eindhoven Café vindt plaats op 11 september 2013 in het café van PopEi. Deur open: 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur. Aanvang radio-uitzending: 21.00 uur. Entree: gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven