4 x 400 extra kaarten Kraftwerk in Evoluon 4 x 400 extra kaarten Kraftwerk in Evoluon

Technische aanpassingen Evoluon zorgen voor grotere capaciteit

, Patric Muris

4 x 400 extra kaarten Kraftwerk in Evoluon

Technische aanpassingen Evoluon zorgen voor grotere capaciteit

Patric Muris ,

Goed nieuws voor alle fans van de legendarische band Kraftwerk die op 17 en 18 oktober optreedt in Eindhoven: er komen extra kaarten beschikbaar voor de uitverkochte shows van de band in het Evoluon. Nadat de twee eerste Kraftwerk-concerten razendsnel uitverkochten, werden er al snel twee extra concerten aan de concertdata toegevoegd. Maar dat bleek ook bij lange na nog niet genoeg te zijn om aan de enorme vraag te kunnen voldoen. De directie van het Evoluon Eindhoven en organisator Double Vee Concerts hebben er alles aan gedaan om extra capaciteit te kunnen genereren om zo toch nog meer fans te kunnen bedienen. En dat is gelukt. Fans die eerder achter het net hebben gevist, kunnen weer hopen er alsnog bij te zijn.

Waarschijnlijk zal het aanbod nooit de vraag helemaal tegemoet kunnen komen bij het nu al historische concert, maar fans kunnen in ieder geval weer hopen om er 17 of 18 oktober bij te zijn, in de middag of in de avond, want voor alle concerten worden extra kaarten beschikbaar gesteld. “Het gaat om een kleine 400 kaarten. In totaal worden er nu 1200 kaarten per show verkocht”, laat Margriet Colenbrander van Double Vee Concerts weten. Reden voor de ontstane mogelijkheid om extra kaarten te kunnen verkopen, zijn de technische aanpassingen aan het Evoluon die zijn gedaan. Colenbrander duidt op het aanbrengen van extra nooduitgangen, die noodzakelijk waren als de ruimte van het Evoluon door meer mensen wordt gebruikt. Ze licht toe dat het Evoluon bij concerten niet geschikt is voor grote aantallen mensen, tenzij daar extra aanpassingen voor worden gedaan, om brandgevaar te voorkomen. Eerder is ook de wens van Kraftwerk om het maximum aantal kaarten op 800 per show te houden en het zo intiem te houden als reden opgegeven voor de beperkte capaciteit. “De band is uiteraard bij deze beslissing betrokken en heeft ingestemd”, reageert Colenbrander.

In het persbericht reageert Double Vee Concerts ook op de negatieve geluiden die zijn ontstaan na bekendmaking van de verkoopprocedure waarbij kaarten alleen op naam gekocht kunnen worden: “De organisator realiseert zich ten volle dat de procedure niet in alle opzichten klantvriendelijk is, maar is verheugd om te kunnen melden dat er voor deze shows geen kaarten op secundaire wijze worden aangeboden. Ook voor de extra kaartverkoop geldt dat de enige door de organisator geautoriseerde kaartverkoper voor de 3D-shows van Kraftwerk See Tickets Nederland is.”

De extra kaartverkoop start vrijdag 20 september om 09:00 uur via See Tickets Nederland.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven