Winnen: 2x2 kaarten voor Glen Hansard, Nico Muhly, Bedroom Community & BBC Scottish Symphony Orchestra Winnen: 2x2 kaarten voor Glen Hansard, Nico Muhly, Bedroom Community & BBC Scottish Symphony Orchestra

Prijsvraag voor bijzondere coproductie van Muziekgebouw Eindhoven en Paradiso

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Winnen: 2x2 kaarten voor Glen Hansard, Nico Muhly, Bedroom Community & BBC Scottish Symphony Orchestra

Prijsvraag voor bijzondere coproductie van Muziekgebouw Eindhoven en Paradiso

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Het Muziekgebouw haalt regelmatig singer-songwriters naar Eindhoven voor een bijzondere uitvoering van hun werk, soms zelfs geschreven in opdracht van datzelfde Muziekgebouw. Terugkerend fenomeen daarin is Nico Muhly. Zo schreef hij al eens samen met Teitur het audiovisuele spektakel ‘Confessions’ en, vorig jaar nog, het epos ‘Planetarium’, samen met Sufjan Stevens en Bryce Dessner. Diezelfde Muhly zal op 4 juni een bijzonder optreden geven met singer-songwriter Glen Hansard die de laatste jaren ook solo al de nodige populariteit geniet. 3voor12/Eindhoven mag 2x2 kaarten weggeven.

Om kans te maken op een van de twee setjes kaarten voor het concert van Glen Hansard, Nico Muhly, Bedroom Community & BBC Scottish Symphony Orchestra moet je het goede antwoord weten op de volgende vraag:

Glen Hansard speelde in 2006 in een film waar hij ook bijna de gehele soundtrack voor schreef. Wat is de naam van die film?

Stuur het goede antwoord voor 2 juni 23.57 uur naar info@3voor12ehv.nl en maak kans op 2 kaartjes voor het concert op 4 juni in het Muziekgebouw. Winnaars ontvangen 3 juni voor 18.00 uur bericht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven