Kensington, Lookapony, Komatsu, Traumahelikopter en meer op Kempenerpop 2013 Kensington, Lookapony, Komatsu, Traumahelikopter en meer op Kempenerpop 2013

Organisatie van festival uit Waalre presenteert eerste lichting namen voor nieuwe editie

, Paul Knippenberg

Kensington, Lookapony, Komatsu, Traumahelikopter en meer op Kempenerpop 2013

Organisatie van festival uit Waalre presenteert eerste lichting namen voor nieuwe editie

Paul Knippenberg ,

Al jarenlang, ergens op de scheidslijn tussen zomer en herfst is het tijd voor Kempenerpop. Dit festival staat steevast garant voor een zeer diverse line-up. Ook is er ieder jaar volop aandacht voor lokaal talent. Zo stonden vorig jaar uiteenlopende acts als Karma To Burn, The Subs en Mozes and the Firstborn op de planken op het festivalterrein in Waalre.

Gisteren maakte de organisatie van Kempenerpop de eerste schare namen bekend van de komende editie:

Bang Bang Bazooka
Tio Gringo
Kensington
Komatsu
Traumahelikopter
Green Lizard
The Jacks
The Dirty Denims
Lookapony
PureSoulPower
Merdan Taplak

Er zit nog heel wat meer in het vat, aangezien het festival dit jaar – na het geslaagde experiment van vorig jaar - wederom drie dagen zal duren. Ongeveer dertig acts zullen het aankomende affiche gaan sieren. Naast muziek is er ook ruimte voor straat- en kindertheater op het festivalterrein.

Eén nieuwe naam kunnen we vanaf 22 juni alvast wereldkundig maken. Op deze dag vindt de finale van bandwedstrijd ‘De Kempenerpopprijs’ plaats in café The Jack in Eindhoven. Komende zaterdag, 11 mei, vindt de laatste voorronde plaats van deze muzikale krachtmeting in strijd om een plek op Kempenerpop, in het muziekcafé Lokaal 8 te Veldhoven.

Kempenerpop 2013 zal van 20 tot 22 september plaatsvinden en is gratis te bezoeken. De festivaltenten en podia zullen worden opgebouwd op het evenemententerrein aan de Willibrorduslaan te Waalre.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven