Hackensaw Boys, Suit And Tie Johns, Cousin Harley en meer naar Misty Fields 2013 Hackensaw Boys, Suit And Tie Johns, Cousin Harley en meer naar Misty Fields 2013

Festival maakt volledige line-up bekend

, Patric Muris

Hackensaw Boys, Suit And Tie Johns, Cousin Harley en meer naar Misty Fields 2013

Festival maakt volledige line-up bekend

Patric Muris ,

Ieder jaar opnieuw als het festivalseizoen over lijkt te zijn, is er nog een nabrander in de vorm van Misty Fields, het meerdaagse festival in Asten Heusden. In het verleden hebben er namen gestaan als Triggerfinger, DeWolff, Absynthe Minded, Moss en The Death Letters. Ook voor de editie van 2013 is weer een aantal smaakmakers geboekt waarmee de festivalorganisatie hoopt het publiek massaal naar Asten-Heusden te lokken. Eerder zijn onder andere The Van Jets, Traumahelikopter en Tenement Kids aangekondigd, nu is de gehele line-up bekend.

18 mei: De organisatie van Misty Fields kondigt de laatste boekingen aan en maakt daarmee het resterende programma bekend:

Cousin Harley
Hackensaw Boys
Suit And Tie Johns
Stoosh
Cellar Men
Jan van Corneel

Het volledige programma van Misty Fields is daarmee bekend en ziet er als volgt uit:

The Van Jets (BE), Two Cow Garage (USA), Cousin Harley (CA), Traumahelikopter, Hackensaw Boys (USA), Dead Elvis And His One Man Grave, BRNS (BE), Suit And Tie Johns, Tenement Kids, Hoodoo Monks, Maarten Van Der Zanden, Feliciano’s, MAASK, Stoosh, Cellar Men en Jan van Corneel.

Er is geen informatie over de voorverkoop bekend.

27 april: De eerste namen voor Misty Fields worden prijsgegeven. Tijdens het eerste (volle) weekend van september zullen onder andere de volgende bands aan de Ooruilweg in Asten Heusden optreden tijdens Misty Fields 2013:

The Van Jets
Traumahelikopter
Tenement Kids
The Feliciano’s
Dead Elvis and His One Man Grave
Maarten van der Zanden
Hoodoo Monks
Two Cow Garage
Maask
BRNS

De festivalorganisatie zal later nog meer namen bekendmaken. Opvallend is de ruimte voor het muzikale experiment door het boeken van beatboxer en stemkunstenaar Maask en multi-instrumentalisten BRNS. Misty Fields positioneert zich als festival voor het hele gezin, met de mogelijkheid om te overnachten op de camping. Naast de optredens van de bands zullen er activiteiten zijn voor kinderen en jongeren.

Misty Fields vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2013 in Asten Heusden. Er is nog geen informatie over de voorverkoop bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven