Mur Du Son alsnog opgenomen in selectie Popronde 2013 Mur Du Son alsnog opgenomen in selectie Popronde 2013

Eerder al Kaligoh, Lookapony, Snoeck en Trip To Dover bevestigd

, Paul Knippenberg

Mur Du Son alsnog opgenomen in selectie Popronde 2013

Eerder al Kaligoh, Lookapony, Snoeck en Trip To Dover bevestigd

Paul Knippenberg ,

Toen in april de selectie voor het rondreizend showcase festival Popronde bekend werd gemaakt, bleek de Eindhovense inbreng minder groot dan in voorgaande jaren. Vandaag wist de organisatie van de Popronde te melden dat door het uitvallen van een tweetal acts er alsnog een plek is vrijgekomen voor het Groningse Elle Alpha en Mur Du Son uit Eindhoven. Dat zorgt er voor dat de Eindhovense inbreng een bonte mix aan stijlen vertegenwoordigt.

Mur Du Son presenteerde onlangs een fonkelnieuwe EP tijdens een intense show in PopEi. Dankzij de - verlate - selectie voor de Popronde mag de band deze krachttour in de rest van het land gaan herhalen. De leden van Mur Du Son beschrijven hun geluid zelf als “rock voor electroheads of electro voor rockers.”

Eindhoven heeft, zeker na de bovenstaande toevoeging, dit jaar een zeer diverse afvaardiging geleverd voor Popronde. De andere Eindhovense deelnemers die eerder al bekend zijn gemaakt:

Kaligoh
Lookapony
Snoeck
Trip to Dover

Popronde gaat op 13 september van start in Nijmegen en eindigt op 23 november in Amersfoort. Een dag eerder, 22 november, zal het festival Eindhoven aandoen. 3voor12/Eindhoven zal traditioneel verslag doen van deze avond. Op de website van Popronde zijn alle data en geselecteerde bands te vinden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven