Jaya The Cat, Diablo Blvd, Four Headed Dog en meer naar Kempenerpop 2013 Jaya The Cat, Diablo Blvd, Four Headed Dog en meer naar Kempenerpop 2013

Eerder al o.a. Kensington, Traumahelikopter en Green Lizard bevestigd

, Thijs Portz

Jaya The Cat, Diablo Blvd, Four Headed Dog en meer naar Kempenerpop 2013

Eerder al o.a. Kensington, Traumahelikopter en Green Lizard bevestigd

Thijs Portz ,

Het affiche van Kempenerpop 2013 begint steeds voller te raken. Hoewel het programma van het festival nog niet rond is, maakte de organisatie het afgelopen weekend een nieuwe reeks acts wereldkundig. Hiermee lijkt het gratis toegankelijke Kempenerpop er dit jaar wederom in te slagen een line-up van formaat naar Waalre te halen. Eerder werden al Kensington, Traumahelikopter en Green Lizard aangekondigd, afgelopen weekend kwamen daar vijf nieuwe namen bij.

16 juni: Kempenerpop bevestigt de komst van de volgende bands:

Jaya The Cat
Diablo Blvd
King Hiss
Four Headed Dog (nieuwe band Peter Pan Speedrock)
Nona, winnaar van de ‘Kempenerpopprijs 2012’

Begin mei maakte de organisatie van het driedaagse festival al bekend dat het de volgende bands had weten te strikken:

Bang Bang Bazooka
Tio Gringo
Kensington
Komatsu
Traumahelikopter
Green Lizard
The Jacks
The Dirty Denims
Lookapony
PureSoulPower
Merdan Taplak

Kempenerpop 2013 heeft ook een ware primeur in petto: dit jaar trapt het festival af met een heus koffieconcert door een bekende artiest. De organisatie houdt de identiteit van de openingsact graag nog even geheim, maar het festival begint vanwege deze noviteit maar liefst twee uur eerder dan normaal.

De komende tijd zal het programma van Kempenerpop verder uitgebreid worden. Het festival vindt dit jaar plaats van 20 tot 22 september op het evenemententerrein aan de Willibrorduslaan in Waalre en is gratis toegankelijk. Meer informatie over festival, programma en camping is te vinden op de website van Kempenerpop.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven