De vijf Gouwe Lempkes van Glasses & Mustaches De vijf Gouwe Lempkes van Glasses & Mustaches

De vijf beste schijven volgens artiesten uit Eindhoven

, Glasses & Mustaches

De vijf Gouwe Lempkes van Glasses & Mustaches

De vijf beste schijven volgens artiesten uit Eindhoven

Glasses & Mustaches ,

Op 7 juni presenteert 3voor12/Eindhoven weer drie veelbelovende, Eindhovense acts in de Effenaar. Dylan Adrian, Glasses & Mustaches en ZES zullen optreden op de tweede editie in 2013 van Club 3voor12/Eindhoven, de showcase van 3voor12/Eindhoven. Traditiegetrouw wordt de spelende bands een bijna larger than life vraag gesteld. Of ze zichzelf even willen voorstellen aan de hand van hun vijf Gouwe Lempkes, ofwel hun vijf favoriete platen aller tijden. Standaard reactie is: “Dat is niet te doen!” Maar uiteindelijk komen ze er toch wel uit. Zo ook Glasses & Mustaches, de poppunk-formatie die enkele gedoodverfde favorieten erin heeft staan, maar ook weet te verrassen.

Green Day - Dookie
Één en al classics en Greenday, zoals het hoort te zijn. Catchy zanglijntjes en herkenbare deuntjes. Greenday weet er sowieso altijd een feest van te maken en dit album is een feest van nostalgie. Dookie is een must!

Bad Religion - No Control
Allerlei nummers over zware onderwerpen als de overheid, politiek, demonstraties en bij bijna elk nummer een gitaarsolo. Punkrock op z’n puurst.

Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket
‘Take Off Your Pants And Jacket’ moest gewoon in dit lijstje. Blink 182 op z’n best met veel onderbroekenlol. Tom, Mark en Travis hebben hier een enorm sterke en soms lekker kinderachtige plaat weten neer te zetten. Wij krijgen er niet genoeg van.
 
The Matches - Decomposer
Slimme gitaarrifs, pakkende refreinen en gewoon toffe muziek. Een beetje vreemd, maar wel erg lekker!

Sum41 - Does This Look Infected?
Een ijzersterke opvolger van hun album ‘All Killer No Filler’. Harder, strakker en donkerder met veel uptempo riffs. Aanrader voor degene die deze nog niet kent! (wie dat ook moge zijn want deze hoort gewoon in je collectie)

Meer weten over Glasses & Mustaches? Lees hier het interview dat 3voor12/Eindhoven eerder met de band had. Benieuwd hoe de poppunk van Glasses & Mustaches klinkt? De band speelt op 7 juni als tweede act op Club 3voor12/Eindhoven in de Effenaar.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven