Zomerstop 3voor12/Eindhoven radio in augustus Zomerstop 3voor12/Eindhoven radio in augustus

Hunting The Robot co-host in laatste uitzending van juli

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Zomerstop 3voor12/Eindhoven radio in augustus

Hunting The Robot co-host in laatste uitzending van juli

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

3voor12/Eindhoven radio is er vrijwel iedere woensdag. Of het nou regent, Real Madrid tegen Manchester United speelt, het tropisch warm is, de radiomakers jarig zijn of wat dan ook: the show must go on. Programmamaker Patric Muris en zijn vaste vervanger en co-host in 3voor12/Eindhoven Café, Bob Schellens, zijn er echter in augustus allebei even tussenuit voor een vakantiebreak. Tot die tijd staan nog twee leuke uitzendingen op stapel met onder andere een zomers alternatief muziekuurtje en een twee uur durende co-host show met Hunting The Robot.

Het huidige seizoen wordt niet zomaar afgesloten, maar met twee bomvolle en exotische uitzendingen:

Op 24 juli is er in het tweede uur alleen maar zomers getinte alternatieve muziek te horen, uit Eindhoven en ver daarbuiten. Denk aan Two Door Cinema Club, Caribou, Daft Punk, Empire of the Sun en Bonobo. In uur 1 is er de radioprimeur van Nikoo’s nieuwe single ‘The Coast’ en is er aandacht voor de Eindhovense bands Floodriders en Kadinski. Daarnaast krijg je de laatste updates over het bomvolle festivalseizoen in Eindhoven en omgeving.

Een week later, op 31 juli, komen de mannen van Hunting The Robot langs. En die hebben heel veel nieuws te melden! Daarnaast zullen ze een voorpoefje meenemen van het in januari te verschijnen debuutalbum. Het is lang stil geweest rondom de band, maar zie dat vooral als stilte voor de storm. Verwacht indie met Afrikaanse invloeden op de radio. Zomers en exotisch dus, een ideale afsluiting van het seizoen.

Daarna is het even vier weken rustig, maar op 4 september is 3voor12/Eindhoven radio er al weer. Een week later zullen Bob Schellens en Patric Muris live radiomaken vanuit het café van PopEi, tijdens 3voor12/Eindhoven Café. En daarvoor is iedereen bij deze alvast van harte uitgenodigd.

3voor12/Eindhoven radio is iedere woensdag te horen van 21.00 uur tot 23.00 uur op stadszender Glow FM; via de ether in Eindhoven en omgeving op 94.0 FM en voor iedereen daarbuiten via de webplayer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven