ZES presenteert nieuw album op 26 september in 013 ZES presenteert nieuw album op 26 september in 013

‘Love Will Take’ nu al integraal te beluisteren

, Patric Muris

ZES presenteert nieuw album op 26 september in 013

‘Love Will Take’ nu al integraal te beluisteren

Patric Muris ,

Een klein jaar geleden bracht Eindhovens enigma ZES zijn debuut ‘Outcry LP’ uit. De digitale release, gekenmerkt als ‘dromerige elektronica’, werd als gratis download aangeboden via Soundcloud. De producer die anoniem wenst te blijven, kreeg in korte tijd veel fans, overal vandaan. 3voor12/Eindhoven volgde zijn stappen nauwkeurig en boekte hem voor Club 3voor12/Eindhoven, waar ZES zijn eerste Eindhovense optreden gaf. Op zesentwintig, hoe kan het ook anders, september is Tilburg aan de beurt, dan presenteert ZES officieel zijn nieuwe release ‘Love Will Take’ als cd- en vinylversie, in 013. Het album is tot die tijd al online te beluisteren.

In juni werd ‘Hesitate’ vrijgegeven als voorloper van het album. Een teaser nog maar, die op YouTube in een paar dagen tijd al enkele duizenden views opleverde. De vraag naar nieuw materiaal nam snel toe. Op 6 augustus kon ZES dan eindelijk bekendmaken wanneer dat zou verschijnen. Het nieuwe album van ZES verschijnt op 6 september bij Tilburgs label Fog Mountain Records, waar ook Tilburgse act Lemontrip zijn releases uitbrengt. Tijdens de releaseparty in 013 twintig dagen later zal ZES zijn muziek live voorzien van visuals, zoals bezoekers van Club 3voor12/Eindhoven die op 7 juni die al hebben kunnen ervaren. Veel beelden van de visuals zijn exclusief voor ZES geschoten door Victor-Zorro en maken van de optredens van ZES een bijzonder fraaie symbiose van beeld en geluid.

Luister hier naar ‘Love Will Take’, het album dat op 6 september verschijnt bij Fog Mountain Records, op cd en vinyl.


ZES presenteert ‘Love Will Take’ op 26 september 2013 in Stage01 van 013. Aanvang: 23.00 uur. De voorverkoop is op 6 augustus gestart. Kaarten kosten, jawel, €6,- per stuk. Naast ZES en Lemontrip zullen ook Oaktree en Cinta Soul optreden tijdens de albumpresentatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven