Denvis lanceert eerste single met nieuwste project D Deadly Denvis lanceert eerste single met nieuwste project D Deadly

‘Sunny Day’ voorloper van album dat op 20 september verschijnt

, Rob de Vries

Denvis lanceert eerste single met nieuwste project D Deadly

‘Sunny Day’ voorloper van album dat op 20 september verschijnt

Rob de Vries ,

De aanloop naar de zomer mag dan dramatisch geweest zijn, uiteindelijk heeft de Nederlandse zon toch wel degelijk zijn gezicht laten zien dit jaar. En op wederom een zonnige dag lanceert D Deadly zijn eerste single: ‘Sunny Day’. Het zomerse nummer is het eerste nummer dat de band uitbrengt van het op 20 september te verschijnen album ‘Everyone Gets The Song They Deserve’.

Sunny Day wordt gelanceerd inclusief video op YouTube. In de nostalgische clip zien we vooral heel veel spelplezier terug. Iets waar Denvis naar streefde met zijn nieuwste project. De band heeft bij het album hulp gekregen van een aantal grootheden uit binnen- en buitenland. Zo is onder meer zanger/gitarist Jon Auer van The Posies en Big Star te horen op de plaat. Auer is bovendien als co-producer betrokken bij de band. Naast de Amerikaan zijn onder meer ook accordeonist Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) en Paul van Hulten (Man From The South) op het album terug te horen.

Het opnemen van het album kostte de band ongeveer een jaar. Het resultaat mag er zijn. De plaat bevat een aantal krachtige nummers, waarin de soulvolle stem van Denvis altijd een prominente rol speelt. Op 20 september is de plaat eindelijk voor het grote publiek verkrijgbaar, tot nu moet dat het doen met single Sunny Day. 

De release van het album vindt plaats op vrijdag 27 september in het Evoluon in Eindhoven. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Effenaar voor € 12,50. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven