The Van Jets, Traumahelikopter, Tenement Kids en meer naar Misty Fields The Van Jets, Traumahelikopter, Tenement Kids en meer naar Misty Fields

Ook aandacht voor het experiment op festival in Asten Heusden

, Patric Muris

The Van Jets, Traumahelikopter, Tenement Kids en meer naar Misty Fields

Ook aandacht voor het experiment op festival in Asten Heusden

Patric Muris ,

Ieder jaar opnieuw als het festivalseizoen over lijkt te zijn, is er nog een nabrander in de vorm van Misty Fields, het meerdaagse festival in Asten Heusden. In het verleden hebben er namen gestaan als Triggerfinger, DeWolff, Absynthe Minded, Moss en The Death Letters. Ook voor de editie van 2013 zijn inmiddels de eerste bands geboekt die populair zijn onder de festivalgangers.

Tijdens het eerste (volle) weekend van september zullen onder andere de volgende bands aan de Ooruilweg in Asten Heusden optreden tijdens Misty Fields 2013:

The Van Jets
Traumahelikopter
Tenement Kids
The Feliciano’s
Dead Elvis and His One Man Grave
Maarten van der Zanden
Hoodoo Monks
Two Cow Garage
Maask
BRNS

De festivalorganisatie zal later nog meer namen bekendmaken. Opvallend is de ruimte voor het muzikale experiment door het boeken van beatboxer en stemkunstenaar Maask en multi-instrumentalisten BRNS. Misty Fields positioneert zich als festival voor het hele gezin, met de mogelijkheid om te overnachten op de camping. Naast de optredens van de bands zullen er activiteiten zijn voor kinderen en jongeren.

Misty Fields vindt plaats op 6, 7 en 8 september 2013 in Asten Heusden. Er is nog geen informatie over de voorverkoop bekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven