Ron Sexsmith, Meschiya Lake, Broeders van het Zuiden en Ad van Meurs op Naked Song 2013 Ron Sexsmith, Meschiya Lake, Broeders van het Zuiden en Ad van Meurs op Naked Song 2013

Eerder al Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd bevestigd

, Rob de Vries

Ron Sexsmith, Meschiya Lake, Broeders van het Zuiden en Ad van Meurs op Naked Song 2013

Eerder al Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd bevestigd

Rob de Vries ,

Vandaag heeft de organisatie van Naked Song weer vier namen voor de editie van 2013 bekendgemaakt. Na het aankondigen van headliners Jonathan Jeremiah en Xavier Rudd in februari, komt de organisatie nu met nog vier bevestigingen voor het festival. Geheel volgens traditie pakt het grootste singer-songwritersfestival van Nederland, dat op zaterdag 15 juni plaatsvindt, ook dit jaar weer uit met een aantal grote namen. Zo stonden tijdens eerdere edities acts als Tindersticks, Ane Brun, Villagers, Agnes Obel en Dave Eugene Edwards (16 Horsepower) al op de planken van het Muziekgebouw.

15 april: De organisatie van Naked Song maakt vier nieuwe namen bekend:

Ron Sexsmith
Meschiya & The Little Big Horn Band
Ad van Meurs
Broeders van het Zuiden

14 februari: Naked Song maakt de eerste namen bekend. Liefhebbers van uitgeklede en pure americana, singer-songwriter, blues en folk kunnen ook in 2013 hun hart weer ophalen bij het programma van Naked Song. De volgende acts zijn bevestigd:

Jonathan Jeremiah
Xavier Rudd
Patrick Wolf
Ken Stringfellow & guests
Mister and Mississippi
Linnea Olsson
Jeffrey Foucault
Dylan Sneed
Theo Sieben
Rogier Pelgrim

Jonathan Jeremiah beleefde vorig jaar zijn Nederlandse doorbraak en schopte het met zijn rijkelijk georkestreerde retrosoul tot een optreden op Pinkpop. Ook stond hij al in een uitverkochte Effenaar, dezelfde plek waar Xavier Rudd in de zomer van 2012 ook al eens te zien was. Beide acts keren dus voor Naked Song terug naar Eindhoven, als headliners van het festival. Mister and Mississippi staan aan de vooravond van de grote doorbraak en zullen in juni een uitgeklede versie van hun muziek presenteren.

De voorverkoop voor Naked Song 2013 is inmiddels gestart. Kaarten kosten €31,- en zijn te koop via de site van Muziekgebouw Eindhoven en Ticketmaster. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven