Def Americans begeleiden Tommy Cash tijdens Nederlandse shows Def Americans begeleiden Tommy Cash tijdens Nederlandse shows

Eindhovense muzikanten ondersteunen ‘broer van’ in drietal shows

, Martijn Verhagen

Def Americans begeleiden Tommy Cash tijdens Nederlandse shows

Eindhovense muzikanten ondersteunen ‘broer van’ in drietal shows

Martijn Verhagen ,

Het Eindhovense Def Americans zal als begeleidingsband van Tommy Cash fungeren gedurende zijn aanstaande tour door Nederland. Om logistieke redenen moest zijn vaste begeleidingsband ‘The Cash Crew Band’, verstek laten gaan. De shows van ‘broer’ Tommy staan volledig in het teken van de Man in Black. Precies hetzelfde kan gezegd worden van Def Americans. Niet zo heel vreemd dus dat zij gevraagd zijn om Tommy Cash te begeleiden.

Def Americans ondersteunen Tommy Cash tijdens een drietal shows: op 1 mei in Atak (Enschede), op 2 mei in Schaaf City Theater (Leeuwarden) en op 3 mei in Effenaar, in voor Def Americans thuisstad Eindhoven. Dat Tommy Cash Def Americans vraagt om hem muzikaal bij te staan tijdens zijn tour, is het zoveelste hoofdstuk in het succesverhaal van de band.

Al jaren trekken zij door het nationale club-, theater- en festivalcircuit om hun interpretatie van het werk van Johnny Cash voor zoveel mogelijk liefhebbers live te vertolken. De band staat er om bekend dit geluid zeer natuurgetrouw te benaderen. “Dichterbij Johnny Cash kunnen we niet komen” aldus de ‘June Carter’ van de band. Dat de band in zijn nopjes is met het verzoek van Tommy Cash moge duidelijk zijn.

Voorafgaand aan het optreden met Tommy Cash op 3 mei in de Effenaar, spelen Def Americans nog een Eindhovense show: op Koninginnedag tijdens Klok Rock Orange, op Strijp-S.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven