Woody, The Dirty Denims en schrijver Özcan Akyol bevestigd voor Stukafest Eindhoven Woody, The Dirty Denims en schrijver Özcan Akyol bevestigd voor Stukafest Eindhoven

Ook locatie eindfeest bekend

, Tekst: Patric Muris

Woody, The Dirty Denims en schrijver Özcan Akyol bevestigd voor Stukafest Eindhoven

Ook locatie eindfeest bekend

Tekst: Patric Muris ,

Stukafest keert volgend jaar terug in Eindhoven. Onlangs is uitgebreid kennis gemaakt met het bestuur van Stukafest Eindhoven en zijn ambities. Inmiddels zijn alle voorbereidingen al getroffen: het programma is compleet, er is een locatie voor het eindfeest en de aanmelding voor Stukastrijd – het laatste ticket voor artiesten voor een plek op Stukafest – is geopend. De programmamakers van 3voor12/Eindhoven radio belden afgelopen woensdag met Stukafest Eindhoven voor de nieuwe namen en de laatste nieuwtjes. Voor wie het gemist heeft, hier de samenvatting van dat gesprek.

In de uitzending van 3voor12/Eindhoven radio op 21 november sprak 3voor12/Eindhoven met Bert Bogaerts van Stukafest Eindhoven. Hij maakte drie nieuwe namen van het reguliere festival en de locatie van het Stukafeest, de afterparty, bekend. Eerder zijn Tim Vantol, James Wood en Big Bug Collection al bevestigd, woensdag zijn live in de uitzending de volgende namen bekend gemaakt:

Woody: singer-songwriter Woody, de ene helft van Woody & Paul, zal tijdens Stukafest Eindhoven in intieme setting zijn eigen liedjes, maar wellicht ook een paar van Woody & Paul, ten gehore brengen. Woody is kunstenaar en gerenommeerd songwriter.
The Dirty Denims: happy hardrock uit Eindhoven. De band is door de organisatie van Stukafest Eindhoven omschreven als ‘trots van Eindhoven’. The Dirty Denims zijn geboekt als headliner van het Stukafeest.
Özcan Akyol: schrijver die de literatuur ontdekte in de gevangenis en daar zichzelf leerde een boek te schrijven. Eind oktober is zijn debuut ‘Eus’ verschenen. Tijdens Stukafest Eindhoven zal Akyol zijn verhaal vertellen en kunnen bezoekers alle denkbare vragen aan hem stellen.

The Dirty Denims is de eerste naam van de Stukafest Eindhoven afterparty die op 20 februari 2013 na de drie reguliere rondes zal plaatsvinden. De Effenaar is de locatie van het Stukafeest. De programmering van Stukafest Eindhoven is al rond, maar artiesten in de breedste zin van het woord kunnen zich nog aanmelden voor Stukastrijd, een kwalificatie voor een plek in de Stukafest Eindhoven programmering, door een mail – bij voorkeur met filmpje – te sturen naar eindhoven@stukafest.nl. Stukafest Eindhoven plaatst de filmpjes op Facebook en diegenen met de meeste stemmen, staan in de finale van Stukastrijd op 10 januari 2013 in het Gaslab.

Over twee weken worden de volgende namen bekend gemaakt via de website van 3voor12/Eindhoven.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven