3voor12/Eindhoven radio verhuist naar andere zender en ander tijdslot 3voor12/Eindhoven radio verhuist naar andere zender en ander tijdslot

Concept programma blijft onveranderd

, 3voor12/Eindhoven redactie

3voor12/Eindhoven radio verhuist naar andere zender en ander tijdslot

Concept programma blijft onveranderd

3voor12/Eindhoven redactie ,

De samenwerking tussen de lokale omroepen van Eindhoven en Geldrop-Mierlo heeft tot een herverdeling van de programma’s geleid. Studio040, inmiddels al een hele tijd gastheer van 3voor12/Eindhoven radio, richt zich meer op een volwassen publiek terwijl Glow FM juist jongeren meer wil bedienen met alternatieve en vernieuwende muziek. Een logische wissel dus.

De lokale omroepen van Eindhoven en Geldrop-Mierlo gaan intensief samenwerken. Daardoor zijn de radio- en televisieprogramma’s van Studio040 voortaan te ontvangen in Geldrop en Mierlo en krijgt de radiozender Glow FM een nieuwe opzet, zo hebben beide omroepen bekendgemaakt in hun persbericht. In de promo laten de zenders weten zoveel muziek te willen draaien dat het proppen geblazen was. En er dus een zender bij moest komen.
Glow FM wordt omschreven als het brutale broertje van Studio040; daar past een pittig en soms behoorlijk experimenteel programma als 3voor12/Eindhoven radio goed bij. Door de verhuizing naar een nog later tijdslot is er nog meer ruimte voor die vage remix of die stevige live muziek.

De nieuwe zendtijd van 3voor12/Eindhoven radio is: woensdagavond van 22.00 uur tot 00.00 uur. Een uurtje later dan voorheen. Inhoudelijk blijft het radioprogramma onveranderd. Ook in de toekomst hoor je dus de beste alternatieve muziek en de laatste nieuwtjes uit Eindhoven en ver daarbuiten als eerste in het radioprogramma van 3voor12/Eindhoven. Meer over het concept van 3voor12/Eindhoven radio lees je op deze site onder ‘radio’.

Glow FM is in Eindhoven en omgeving te ontvangen via 94.0 FM en via de webplayer. Grootste voordeel tot nu toe: niet meer hoeven schuiven van tijdslot of onderbroken worden voor live verslag van voetbalwedstrijden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven