Black-Bone presenteert debuutplaat op avond vol bloed, zweet en bier

Albumpresentatie Back To Mayhem typische Rockcity aangelegenheid

Tekst: Paul Knippenberg ,

Black-Bone zal op vrijdag 20 april zijn eerste full length album presenteren. Het schijfje heeft de veelzeggende titel ‘Back To Mayhem’ meegekregen. De presentatie zal in het popodium PopEi plaatsvinden. Het album moet begin mei in de betere platenzaak verkrijgbaar zijn.

Als een van de jongste exponenten van de Rockcity beweging reeg Black-Bone de afgelopen maanden de successen aan elkaar. Begin 2011 spraken we de band nog in hun repetitieruimte te Nederwetten. Na dat interview volgden prestigieuze voorprogramma’s voor onder andere Deep Purple en Chickenfoot. Ook stond de band op het affiche van grote festivals als Festyland en Speedfest. Op dat zelfde Speedfest kondigde zanger en gitarist Steef al trots de komst van het nieuwe album aan. Voor 2012 staat er alweer het een en ander op de rol voor de heren van Black-Bone. Zo zullen ondermeer Bospop en Paaspop aangedaan worden.

De opvolger van de EP ‘The New Rock 'n Roll Explosion’ wordt momenteel opgenomen. Producer van dienst is een bekende naam in de muziekwereld. Oscar Holleman zit in zijn RS29-Studio achter de knoppen. Hij werkte in het verleden al met grote namen als Within Temptation, Krezip en Heideroosjes.

De band zelf noemt de album release party een typische Rockcity aangelegenheid. Vol bloed, zweet, en bier. Oftewel: ‘Back To Mayhem’. Liefhebbers van dit alles zijn op 20 april welkom in PopEi. Om negen uur gaan de deuren open en een uur later zal Black-Bone het podium betreden.
Entree is gratis.