Nieuw album The Risque komt er nu dan echt

‘For The Kids’ releaseparty met gratis cd voor iedereen

Tekst: Patric Muris ,

Eindhovense rockband The Risque bracht in 2009 een titelloos debuutalbum uit. Het minialbum werd goed ontvangen en de band kon rekenen op aardig wat optredens waarmee het inmiddels een behoorlijke live reputatie heeft opgebouwd. In 2011 werd al een opvolger aangekondigd, maar die komt er uiteindelijk pas in 2012.

In het najaar van 2011 zou het tweede album van The Risque verschijnen volgens social media van de band. Een datum is echter nooit genoemd. Dat was begin dit jaar anders. De band kondigde aan dat het album midden januari officieel gepresenteerd zou worden. De albumpresentatie zou plaatsvinden in de Altstadt dat zelfs al een concrete datum op de website publiceerde. Het item verdween vrij geruisloos van de agenda waarna het een tijdje stil bleef. Tot aan vorige maand, toen opeens een nieuwe concrete datum werd genoemd: 16 maart 2012.

De datum is hard ditmaal, want aanstaande vrijdag is het zover: ‘For The Kids’ wordt officieel gepresenteerd tijdens een releaseparty in de Altstadt. De albumpresentatie van ‘For The Kids’ biedt een avondvullend programma: Richie Dagger uit Tilburg verzorgt de support en na afloop is er een DJ set van Freeloaders. Om duidelijk te maken dat het dit keer menens is, maakte de band een promo voor de albumrelease. Alsof ze iets goed te maken hebben, is iedere bezoeker een CD beloofd. Op de website van The Risque zijn alvast enkele nummers te luisteren.

‘For The Kids’ wordt op 16 maart 2012 gepresenteerd in café Altstadt. Aanvang: 21.00 uur. Entree: €5-, inclusief CD.