Fotoverslag feestelijke lente-editie Club 3voor12/Eindhoven

Shaken met Snoeck, over het podium rollen met Grim Tim en het uitschreeuwen met LEFT

3voor12/Eindhoven redactie ,

Afgelopen zaterdag vond de lente-editie van Club 3voor12/Eindhoven plaats. Er is afgelopen weken veel te doen geweest om de drie bands die samen de line-up vormden, want ze hadden allemaal een verhaal dat verteld moest worden. Op 2 juni was het woord aan de bands zelf, live op onze clubavond. Het feest dat vooraf is aangekondigd werd gevierd met een volle kleine zaal van de Effenaar. Een fotoverslag van de gehele avond door de lenzen van twee fotografen.

Zo lief en klein als Snoeck opent met een minimalistisch liedje, uitgevoerd door de zangeres begeleid op enkel gitaar, zo bombastisch sluit LEFT af. Het podium staat vol met instrumenten tijdens de afsluitende show van de band die na een jaar stilte, op een try-out show na, zijn nieuwe single presenteert. Veel decibels zijn vooraf ook al geproduceerd door het jonge Grim Tim dat met zijn verbluffende bluesrock veel fans erbij heeft gespeeld. De EP ‘Cygnet Strumpet House’ die vanavond officieel wordt gepresenteerd, verkoopt goed na afloop. De single ‘All Or Nothing’ van LEFT is nu ook te koop, evenals de rest van de enorme nieuwe merchandise lijn (van singlets tot hoodies). Op de release van Snoeck is het nog even wachten, want hun debuutalbum zal pas in september verschijnen. De ruim 200 bezoekers van Club 3voor12/Eindhoven hebben wel alvast een eerste voorproefje van het aankomende album ‘For The Machines’ gehad, inclusief extra shakers. Bezoekers die geen shaker in de binnenzak hebben, mogen schudden met hun billen van de zangeres, evenals na afloop van de avond op de beats van dj duo I Am Duo.

Naast de twee fotografen was er ook een cameraman aanwezig op de clubavond. Zijn filmpje met muziek van de artiesten wordt op dit moment bewerkt en zal later nog toegevoegd worden. Updates volgen via Twitter. Zet ook alvast in de agenda: 12 oktober 2012, want dan is er weer een nieuwe Club 3voor12/Eindhoven, de laatste van dit jaar. Graag tot dan!