Fotoverslag Club 3voor12/Eindhoven, de wintereditie

Hoe later het wordt, hoe harder het wordt

3voor12/Eindhoven redactie ,

Op 20 januari 2012 vond onze eerste clubavond van 2012 plaats. De Arie-Wubbo huisband, Che en Hijos de Mayo stonden achtereenvolgens op het podium van onze showcase in de Effenaar. De variatie in de line-up vroeg wat van de bezoekers, maar die gingen daar goed mee om. Het was druk, gezellig en muzikaal dik in orde. De bands en de organisatie zijn tevreden. Het publiek vast ook wel aangezien dat tot lang na de showcase bleef hangen.

“We had a blast!” is er de dag na de clubavond te lezen op de social media van een van de bands. En anders wij wel. Met veel belangstelling is er dan ook gekeken naar de poppy en indie Arie-Wubbo soundtrack die voor de allereerste keer in Eindhoven is gespeeld. Voor de tweede keer ooit zelfs met de volledige band zoals die vrijdag op het podium heeft gestaan. Met tapijten en ouderwetse lampen (met lampenkappen!) is er geprobeerd een huiskamersfeer neer te zetten die past bij de strekking van boek én soundtrack.

Ook de andere bands spelen in die setting. Che, twee dagen eerder nog akoestisch te horen in onze radio uitzending, heeft zijn hele live band bij zich en zorgt met zijn rap/rock combinatie voor een goede opbouw naar de stevige afsluiter Hijos de Mayo dat zijn stoner rock mysterieus weet te maken met een zangeres die niet terugdeinst.

Na afloop draait I Am Duo plaatjes tot iets na tweeën en dan is de eerste clubavond van 2012 alweer voorbij. Er zullen nog vele volgen. Nu is het nagenieten van een mooie Eindhovense muziekavond, met heel veel foto’s.

Gezien: Club 3voor12/Eindhoven, op 20 januari 2012 in Effenaar.