Radar Men from the Moon presenteren nieuw album op Club 3voor12/Eindhoven

Echo Forever verschijnt in drieluik

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

In zomermaand juli, hoogseizoen van komkommertijd in muziekland, brachten Radar Men from the Moon stilletjes op de achtergrond een nieuw album uit. Geruisloos zonder er enige bekendheid aan te geven. Stilte voor de storm is het gebleken, want het behoorlijk stevige mini-album heeft een plek gevonden voor presentatie aan publiek in eigen stad. Op 5 oktober sluiten Radar Men from the Moon Club 3voor12/Eindhoven af in de Effenaar met een integrale albumpresentatie. Het album is nu al digitaal verkrijgbaar, maar zal later ook fysiek uitgebracht worden. Tweemaal maar liefst, in twee verschillende vormen.

In juli was daar ineens ‘Echo Forever’. Geen persbericht, geen nieuws aan de grote klok, het was daar zomaar opeens. De band had het album al maanden af en wilde het graag naar buiten brengen. De rest zou later volgen. In de zomer is de band gaan nadenken over een officiële albumpresentatie. Tijdens die presentatie zou het album dan ook voor het eerst fysiek te koop moeten zijn. 3voor12/Eindhoven nodigde de band uit om de presentatie tijdens de laatste clubavond van 2012 in de Effenaar te houden. Radar Men from the Moon hebben inmiddels al een aardige reputatie opgebouwd in Eindhoven, zeker bij stonerrock liefhebbers. Hoog tijd voor een plek op het hoofdpodium van Eindhoven tijdens onze showcase in de Effenaar waar de band het album integraal zal spelen. 

Tijdens die avond is het album voor het eerst op CD te verkrijgen. De band heeft plannen om later dit jaar, ergens in november naar verwachting, het album ook op vinyl uit te brengen. Dat hebben ze het liefst, maar vanwege de flinke investering die daarvoor nodig is, laat dat nog even op zich wachten. 3voor12/Eindhoven zal de komende weken regelmatig muziek van ‘Echo Forever’ draaien in 3voor12/Eindhoven radio waarin ook de andere acts die zullen spelen op 5 oktober bekend worden gemaakt. Verwacht dus regelmatig een spacey stuk instrumentale stonerrock van eigen bodem dat tijdens de clubavond live zal zorgen voor een heftige afsluiting. ‘Echo Forever’ is digitaal uitgebracht op 16 juli 2012 en te beluisteren/downloaden via de Bandcamppage van de band.