Win kaarten voor Misty Fields in 3voor12/Eindhoven radio Win kaarten voor Misty Fields in 3voor12/Eindhoven radio

Festival met exclusief optreden van DAAN, Birth Of Joy en topscoorder Ad van Meurs

, Redactie 3voor12/Eindhoven

Win kaarten voor Misty Fields in 3voor12/Eindhoven radio

Festival met exclusief optreden van DAAN, Birth Of Joy en topscoorder Ad van Meurs

Redactie 3voor12/Eindhoven ,

Ieder jaar wordt er op een festivalterrein in Asten weer een nieuwe editie van Misty Fields georganiseerd. Misty Fields is een compleet meerdaagsfestival met camping, horeca, theater en vooral steeds betere bands. Dit jaar is er onder andere een exclusief optreden van DAAN te zien. Maar ook The Hummingbirds en Matzko zijn nergens anders in Nederland te zien volgens de organisatie. Genoeg reden om erbij te willen zijn dus en wij geven kaarten weg!

Het festivalseizoen in Eindhoven en omgeving heeft altijd een lange adem. Van XO Live half juli tot aan Kempenerpop half september is er heel wat te doen. De concurrentie is moordend en vooral de kleinere plaatsen strijden het hardst om bezoekers. Dat komt de muziekliefhebber ten goede, want de line-up van al die regionale festivals wordt almaar beter. In het verleden stonden onder andere Moss, DeWolff, Customs en Triggerfinger al op Misty Fields. Dit jaar is DAAN de absolute headliner. De Kijkman show van Ad van Meurs, die op Folkwoods een monsterscore behaalde bij onze redactie, is op het laatste moment ook aan de line-up van het festival in Asten is toegevoegd. De line-up is compleet en met beschrijving terug te vinden op de website van Misty Fields.

Misty Fields vindt plaats op het festivalterrein aan de Ooruilweg in Asten, van 31 augustus tot en met 2 september 2012. Weekend passe-partouts kosten €15,- en zijn al een hele tijd in de voorverkoop. 3voor12/Eindhoven geeft in de uitzending van 3voor12/Eindhoven radio op 29 augustus tussen 22.00 uur en 00.00 uur 2x2 kaarten weg aan diegene(n) die als eerste smst/tweet of mailt zodra een nummer van DAAN wordt gedraaid.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Eindhoven